godisnji najam za DM te zgrade potpisan je 2007 za iznos najmanje godisnjeg najma u iznosu od 350 000 eura naknada je varijavilna sto znaci da nemooze manja samo veca
Ima li netko ideje što se ovdje zbiva ?
Ponovni ulazak starog-novog igrača, očekivane vijesti ili nešto treće ??
zbiva se to da tako izgleda trgovina kad netko veci odluci da je dodsta padanja rusenja tiskanja plasenja i jos malo pocne kupovat i ode, ma na skoro svim dionicama bi bilo slicno i bice kad se nagrabe tate mate
Brutalno…mislim kako je netko pretjerao s lupanjem po ask-u. No svejedno brutalna izvedba i rast.
Čestitke imateljima. Ja sam svoje već prodao…nisam ni u snovima magao zamisliti ovakav scenarij.
Mislim kako ATLN vrijedi ovog novca…pa i više.
lp
nema tu mjesta cudjenju pogledajte fundamente posjed nekretnina ,zaduzenost firme a mislim da ce izvjestaj za 3 kvartal pokazati koliko vrijedi firma,vez ikakvih provlema mogu ispacibati dividendu od 5 kuna a o vlasnicima da nepricamo strategija razvoja firme ti su znali od kune napraviti 3
rekao prije nekoliko dana gdje ovo ide moj nalog je bio na 84.99 kn prodalo se 5 dionica, realno dionica vrijedi više ali profit takeing je profit takeing, što ne znači da ovdje neću opet zaraditi dobar premiji ovo stvarno je zlatna koka
NETKO NEŠTO ZNA – nakon valamara ne vjerujem više u otključavanja. istina, zapanjujući fundamenti i jako dobro nadolazeće izvješće opreavdavaju rast, ali ne s ovakvi volumenima i ovako naglo. neko okrupnjavanje ili neka velika poslovna vijest mora da je posrijedi.
poslovno zemljište kupljeno nedavno, projekt iza grsda, dividenda,dokapitalizacija 10m kn, dobro vodstvo firme, planovi za budućnost – prepoznaje se nekada sa zakašnjenjem-ali ja i ti smo već ovdje duže pa ranije prepoznali-još će ovo rasti ali za sada ne preko 90kn-to tek dogodine kada se riješi ovo sa vlahom[emo_ooooo]
Ima dosta muvinga ovdje, izgleda nekima q2 nije bio dovoljno dobar, za takve ima lijeka – q3. ako svijet ne propadne, izvjesce može biti samo dostojan nasljednik q2.
U petak je bila sjednica Gradskog vijeća Dubrovnika,
nisu se dogovorili oko koncesije za žičaru,
u ponedeljak je bio nastavak sjednice i ništa pametno
osim što se hdz posvađao sam sa sobom,ali to me nebriga,
znači ako Ekscelsa bude htjela platit dobro ako ne nikom ništa,
za ovu godinu im je čista zarada,znači dividenda do neba,
žičara radi non stop
Rekordni turistički rezultati u Dubrovniku u rujnu i devet mjeseci
e da nam privreda barem pola raste
Dubrovnik u rujnu i u prvih devet mjeseci ove godine bilježi odlične turističke rezultate – turista je u rujnu bilo 10 posto više nego u istom lanjskom mjesecu, a u devet mjeseci 12 posto više, dok je noćenja bilo devet posto više i u rujnu i u prvih devet mjeseci, pokazuju podaci Turističke zajednice grada Dubrovnika.