mister no
određeni iz topa 10 skupljaju već skoro godinu dana[emo_cool]
to vjerovatno stoji, ovo je sada što je nekada u zlatnim danima bio ht – keš ubica. naravno, sve ima svoju cijenu, tako da što više cijena raste, sve više treba gledati štima li omjer.
Pregovori o visini koncesije za žičari i naknadi štete za Javnu garažu
nažalost, bojim se da će vlahušić ovdje pokušati zagrabiti što dublje može jer kad je mukte. 15 posto bi bilo umjerena, a izdašna koncesija. iznad toga će biti teško odmah kompenzirati poskupljenjem i porastom
sad mi pade napamet – a da netko nešto već ne zna glede toga pa požurio skupljati. čudna mi je koincidencija, a i ne vjerujem baš u koincidencije. ne u ovoj našoj plitkoj žabokrečini.
sad mi pade napamet – a da netko nešto već ne zna glede toga pa požurio skupljati. čudna mi je koincidencija, a i ne vjerujem baš u koincidencije. ne u ovoj našoj plitkoj žabokrečini.
zašto bi sve trebalo biti teorija zavjere. možda samo netko špekulira pa šta bude
NAKON PET GODINA GRAD STJEČE KONCESIJU NAD ŽIČAROM
Bit će milijuna od naše žičare
http://dubrovacki.hr/clanak/63886/bit-ce-milijuna-od-nase-zicare
Mislim da će Dubrovčani ostati zapanjeni kada budemo javnosti mogli pokazati podatke, a to će biti vrlo skoro.
nema potrebe biti zapanjen, tko god je čitao izvješća zna kakva zlatna koka je tu posrijedi.
ivane, ma nisi valjda 🙂
niti će to tako skoro na 100, niti će na 40. na kraju 3 kvartala dobit će biti 15ak posto bolja no lani i to će kompenzirati koncesiju. otkud znam – pogledasjte horde turista, a tek smo u 6 mjesecu.
Ovo je OK firma, jos bolja ce biti kada se bude tocno znalo koliko ide na koncesiju, a vrijednost na burzi se bude vagala prema dividendi i to je ok….
u pravilu sve iznad booka smatram preskupim, naravno u ovom makrekonomskom okruženju. ali ima iznimaka – atgr, tuho, plag, atln – jednostavno količina keša koje te tvrtke uspiju od prihoda preko rashoda i poreza na kraju godine zadržati u svojim prstima je jednostavno nepobitna.
kod atln sumnjam da ćemo gledati izdašne dividende, ali neće ni sjediti na parama kao bcin – iz izvješća se dade iščitati da akvizicije i širenje su im neposredni ciljevi.
ovi nisu normalni, 25% od prihoda + niže cijene dubrovčanima. pa ti počni neki biznis u RH. Odmah se nakače sve državne i lokalne pijavice na tebe dok te ne unište