Studio 4, 28. 01. 2014.
Dubrovnik polako posta svjetski brenda ranga jedne Venecije.
Molim info ako je netko iz Dubrovnika
Da li su iznajmili lucaricu ( zgradu )
hvala,
Vidimo promjene i kupnja u topu
http://danas.net.hr/hrvatska/pocinje-turisticka-sezona-za-uskrs-dolazi-100000-gostiju
Velik broj gostiju očekuje se u Dubrovačko-neretvanskoj županiji. Samo u Dubrovniku oko 6.000 turista, a ostvari li se ta brojka, bio bi to 15-postotni rast u odnosu na prošli Uskrs. Dubrovčani za blagdane očekuju i veći broj kruzera s gotovo 8.500 putnika. Ionako veliku popularnost grada pod Srđem još je više podigla činjenica da se unutar njegovih zidina snimala popularna serija Igra prijestolja.
“Snimanje te serije je svratilo dodatnu pozornost na Dubrovnik. Onima koji možda nisu razmišljali doći u Dubrovnik, sada im negdje stoji u pameti kao mjesto koje moraju svakako posjetiti. Tiskali smo i poseban plan grada s lokacijama snimanja i objašnjenjima što je svima njima zanimljivo slikati se na tim mjestima”, izjavila je direktorica Turističke zajednice grada Dubrovnika Romana Vlašić.
gledam mojedionice i krstiim se
EBITDA marža 65,48% 4/13
NPM 46,22% 4/13
P/E 9,89 4/13
Dug/kapital 17,73% 4/13
u udžbenicima investiranja pod pojmom keš – ubica trebalo bi staviti jednostavno atln
Cijena karte za zicaru u svakom slucaju ide gore za navedenu naknadu, samo je pitanje pohlepe gradonacelnika da li ce se zbog njega ukinuti jeftinije za dubrovcane, tako da nemoze na dvije stolice, mislim da ce karta ici na 110 kn a koncesija max. 15%, tako da nista strasno za poslovanje,
molim info ako je netko iz du, da li su iznajmili lucaricu
gledam mojedionice i krstiim se
EBITDA marža 65,48% 4/13
NPM 46,22% 4/13
P/E 9,89 4/13
Dug/kapital 17,73% 4/13
u udžbenicima investiranja pod pojmom keš – ubica trebalo bi staviti jednostavno atln
Samo kupuj…
btw te brojke su od prosle godine kad su imali zicaru.
Jesu….La Bodegi
Cijena karte za zicaru u svakom slucaju ide gore za navedenu naknadu, samo je pitanje pohlepe gradonacelnika da li ce se zbog njega ukinuti jeftinije za dubrovcane, tako da nemoze na dvije stolice, mislim da ce karta ici na 110 kn a koncesija max. 15%, tako da nista strasno za poslovanje,
molim info ako je netko iz du, da li su iznajmili lucaricu
Hvala na infu, bas si razmisljam da li imam pravo kao dionicar na skupstini pitati za visinu najamnine i ostale brojke
vidim da tu ima puno prostora za rast u buducnosti
Valjda možeš….ja znam da za gornju postaju žičare plaćaju 1 050 000 kn godišnje
Hvala na infu, bas si razmisljam da li imam pravo kao dionicar na skupstini pitati za visinu najamnine i ostale brojke
vidim da tu ima puno prostora za rast u buducnosti
Unatoč lošim vremenskim prilikama, tijekom uskrsnih blagdana kojima je počela ovogodišnja turistička sezona, u Dubrovniku boravi više desetaka tisuća inozemnih turista.
Turistička zajednica grada Dubrovnika na Stradunu je organizirala prigodni uskrsni program uz nastup klape Raguze ispred crkve sv. Vlaha dok su članovi folklornog ansambla Linđo ispred palače Sponza dijelili uskrsna jaja.
U Dubrovniku uskrsne blagdane provodi oko 6.000 gostiju uglavnom iz Velike Britanije, Francuske, SAD-a i Španjolske.
Veliku gužvu na Stradunu izazvao je i dolazak 3.800 putnika s brodova na kružnim putovanjima i to s brodova: Costa fantasia i Seven seas mariner.
Uspješan početak turističke sezone nastavlja se i sutra kada će Dubrovnik pohoditi 5.600 turista s brodova na kružnim putovanjima, a prigodni program izvest će udruga Primorski svatovi.
Tijekom uskrsnih blagdana, od Velikog Petka, 18. travnja do 21. travnja, Uskrsnog ponedjeljka, Dubrovnik će posjetiti ukupno 14.000 putnika s brodova na kružnim putovanjima.