ATLN (Excelsa nekretnine d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATLN (Excelsa nekretnine d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

kreso, palac gore

paničariti, blatiti i palamuditi – to je glavna zanimacija nekih forumaša. plus iščuđavanje zašto nešto ide dolje, a mi bismo htjeli da ide gore. mislio sam da sam oguglao na to, ali nisam. čovjek je nužno upućen na forum jer svaka informacija (informacija i druk nisu isto ) dobro dođe, ali cijena je visoka.

Samo Jako, samo Aljoša, samo Vlahi ...

Ne razumijem, da je to moje d.d. danas bi rasli 5%…

Ako može netko razjasniti?!

Kako to misliš da je tvoj d.d.? Pa mogo si danas kupiti pa bi bio tvoj d.d. A da si kupovao više nego je ponuda onda bi i raslo 5%. Lako tuđim k…. po koprivi mlatit.
[/quote]
Krešo nisi me razumio.
U ovoj cijeloj priči ja sam samo mali buregdžija, aludirao sam na nešto sasvim treće ali nema veze.

U svakm slučaju i dalje stojim iza slijedećega:
ATLN strong hold

P.S.
što se tiče gloginja tu dijelim tvoje mišljenje :top:

http://www.slobodnadalmacija.hr/Dubrovnik/tabid/75/articleType/ArticleView/articleId/235371/Default.aspx

za kanabisa i ostale koji jako bdiju nad dobrobiti nas atln dioničara. bageri idu, spašavaj se tko može.

Excelsa nekretnine, dio Lukšić Grupe već tri godine koristi žičaru za Srđ bez plaćanja koncesije. Biznis bi mogao potrajati još jedno kratko vrijeme, jer je ministar prometa, veza i infrastrukture Siniša Hajdaš Dončić najavio kako njegovo ministarstvo neće određivati uvjete koncesije, nego će prepustiti gradskoj vlasti da uredi odnose sa Excelsa nekretninama. A Gradu se žuri da što prije riješi to pitanje, jer je riječ o mogućim značajnim prihodima.

Gradonačelnik Vlahušić veli kako nije očekivao ovakav stav Ministarstva.

Čim Zakon o žičarama prođe Vladu, tražit ćemo razgovor s Excesa nekretninama i očekujem da bi se odluka o koncesiji trebala donijeti već krajem svibnja na Gradskom vijeću. Najmanje ćemo od njih tražiti 10 , a najviše 25 posto od svake prodane karte. Prema mom mišljenju riječ o nekih četiri milijuna kuna koje bi Grad mogao uprihoditi od žičare – kazao je gradonačelnik Vlahušić.

Kazao je i kako razmišlja o tome da se dozvoli građanima Dubrovnika da za 10 kuna kada žele putuju žičarom.

– To nije veliki broj, ali svatko bi otišao pa barem dva puta godišnje. Možda je bolje to nego da naplatimo milijun kuna koncesiju. Tri godine su radili bez koncesije i mislim da su već isplatili cijelu investiciju. Idemo sad krenuti s plaćanjem – izjavio je Vlahušić govoreći o mogućim modelima naplate.

Komentar na izjave gradonačelnika Vlahušića zatražili smo i od Excelsa nekretnina. Direktor Anto Rusković nije se želio upuštati u komentiranje Vlahušićevih izjava.

kad grad uzme recimo 15 posto tj 4 milje, valjda će i atln ostati što na konto onih 85 posto. je li to više ili manje od 4 milje za grad. ako može tko od dušebrižnika izračunati da znamo jesmo li preplatili i kupili muda pod bubrege

Ima pitanje za dioničare ATLN-R-A, tj. za one koji su bili dioničari prošle godine: jeste li dobili potvrde od SKDD o isplaćenim dividendama?? Ja sam dobio potvrdu samo za jedan dio dividende (čini mi se da je to onaj dio koji se odnosio na 2011.g.). Ne želim ovom sustavu prepustiti ni lipe pa ću kroz poreznu prijavu tražiti povrat uplaćenog poreza! Oba dijela su isplaćena odjednom i nije mi jasno zašto su mi poslali potvrdu samo za jedan dio (manji)??

Inače, imam ove dionice dosta dugo i ne mislim prodavati, barem ne na ovim razinama!

Nemam te dionice i nisam dobio tu dividendu, al čini mi se da je jedan dio iso iz zadržane dobiti iz prošlih godina na što nije naplaćen porez. Došla ti je potvrda samo za onaj dio za koji se trebao plaćati porez pa to možeš tražiti nazad ako ti se isplati…

O dionicama i filozofija ulaganja... [url=https://www.youtube.com/channel/UCQaIEzxdRpzdbDkCjWxFthg]Mali Dioničar[/url]

Evo da i lagano krenemo sa komentiranjem nakon 5 godina čitanja, većina dividende je iz ranijih godina, cca. 20% je nova dobit i tu ima pravo na povrat par lipa po dionici,

Moj prvi post 🙂

Ovaj problem s žičarom nije doveo do značajnijeg pada cijene, tu se mora priznati, dioničari su čvrste ruke, ali sada je to dovelo do još gore stvari, dionica je postala toliko nelikvidna da ima samo 7 naloga na kupnji, o toga da ih se možda 3 mogu izvršiti…

Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju. Moje računice i razmatranja mogu biti netočni i nesuvisli, stoga se nikako pri mogućim investicijskim razmatranjima nemojte oslanjati na njih.

Ne, to nije točno, jer se poništenjem lokacijske dozvole poništavaju i svi pravni učinci koje je to rješenje proizvelo, znači i građevinska dozvola i uporabna.

Danas,Nedelja,lijep dan žičara vozi ko luda,sa ili bez uporabne dozvole,Vlahušić je rekao da nije ukinuta uporabna dozvola pa ne bi vozila ,(baš sam pratio kad nebude kiše)

Ne, to nije točno, jer se poništenjem lokacijske dozvole poništavaju i svi pravni učinci koje je to rješenje proizvelo, znači i građevinska dozvola i uporabna.

Danas,Nedelja,lijep dan žičara vozi ko luda,sa ili bez uporabne dozvole,Vlahušić je rekao da nije ukinuta uporabna dozvola pa ne bi vozila ,(baš sam pratio kad nebude kiše)
[/quote]

pa naravno da vozi – što će ti 10 ili 25 posto od svake prodane karte ako nisi prodao nijednu kartu jer si zamandalio butigu. pa nije vlahušić lude gljive jeo

http://www.vecernji.hr/gastro-i-putovanja/ako-barem-dio-turista-poslusa-ovaj-savjet-hrvatsku-ceka-pravi-bum-924172?utm_source=Facebook&utm_medium=Status&utm_content=924172&utm_campaign=FB+page+statusi

a imat će i koga voziti

Dobro, pa koliko je bila dividenda. Zar ovo što sam dobio jednu kunu je samo jedan dio? Hvala!

New Report

Close