ATLN (Excelsa nekretnine d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATLN (Excelsa nekretnine d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

nema nervoze za pametne samo profit

Malo sam se informirao o svemu…pa da vas izvjestim…

1. poništena je lokacijska dozvola, što iz toga proizlazi da je poništena i građevinska dozvola, što onda znači da nema ni uporabne dozvole
2. pitanje je da li žičara smije raditi bez uporabne dozvole, a kamoli bez građevinske ili lokacijske
3. Obitelji Haklička, Arsete, Dželetović, Hadžiahmetović, Hadrović, Gojavić, Bašić, Anke i Nade Ljumović, Kvestić i Knežević, koje imaju kuće ispod žičare žele biti stranka u postupku jer smatraju da trebaju dobiti naknadu štete procijenivši kako će joj vrijednost nekretnine pasti za 10 posto zbog žičare iznad njihovih kuća
4. sad i grad Dubrovnik ne žali samo tako dati novu lokacijsku dozvolu, već time ucjenjuju ATLN da se u sklopu toga riješi i pitanje koncesija koja bi iznosila 10-25%

Sami donesit zaključke…

Zaključak je da u banana državi ima malo uspješnih i profitabilnih priča kao što je žičara pa ostale ribe ili žabe u bari pokušavaju omastiti brk čim više i uzeti svoj dio kolača.
Po svemu sudeći zlatno doba ATLN je završeno,ko je jamio jamio…i dalje će to biti uspješna prića za Hr prilike ali zaboravite tu na neki kapitalni dobitak,ovo je sada samo jedna prosječna,ničim posebna dionica i to je sve.
[/quote]

jao kolega, da mi vi niste otvorili oči ja bih još živio u zabludi. atln je ništa posebno, dubrovnik je ništa posebno, turizam je ništa posebno. živio dioki, živila magma – tu će biti meda i mlijeka.
[/quote]

Kolega,vi ste malo nervozni?

[/quote]

ne, ja se samo pridružujem drukerima. kad ih ne možeš pobijediti, moraš im se pridružiti. lijepo ljudi kažu, ovo je kraj – atln prestaje s radom, dubrovnik raskršćava s turizmom. prodajte dok još možete, ne vjerujte investimiru ni drugim slatkorječivim forumašima, ako nisi siguran, prvo pucaj, onda razmišljaj.

Samo Jako, samo Aljoša, samo Vlahi ...

1. poništena je lokacijska dozvola, što iz toga proizlazi da je poništena i građevinska dozvola, što onda znači da nema ni uporabne dozvole
2. pitanje je da li žičara smije raditi bez uporabne dozvole, a kamoli bez građevinske ili lokacijske
3. Obitelji Haklička, Arsete, Dželetović, Hadžiahmetović, Hadrović, Gojavić, Bašić, Anke i Nade Ljumović, Kvestić i Knežević, koje imaju kuće ispod žičare žele biti stranka u postupku jer smatraju da trebaju dobiti naknadu štete procijenivši kako će joj vrijednost nekretnine pasti za 10 posto zbog žičare iznad njihovih kuća
4. sad i grad Dubrovnik ne žali samo tako dati novu lokacijsku dozvolu, već time ucjenjuju ATLN da se u sklopu toga riješi i pitanje koncesija koja bi iznosila 10-25%

Sami donesit zaključke..

Nije uporabna dozvola poništena,samo lokacijska i čeka se nova lokacijska i to je sve,žičara vozi dalje,za građane Dubrovnika će biti jeftinija i ništa više

Sami donesit zaključke..

Nije uporabna dozvola poništena,samo lokacijska i čeka se nova lokacijska i to je sve,žičara vozi dalje,za građane Dubrovnika će biti jeftinija i ništa više

[/quote]

šilok nemojte širiti lažan optimizam. zar niste vidjeli gornje postove. s atlnom je svršeno, jedan papir joj je presudio. uostalom, nije lijepo da kvarite shemu nevenu i kanabisu – oni su nešto gricnuli po 46, ali po 40 bi još slađe. budite kolegijalni, pomozite ljudima, nije bitan novac, bitna je dobra volja i plemenita namjera zato se ugledajte na njih, ja ne vidim iz kojeg drugog razloga bi oni ovdje pisali osim dobre volje i plemenite namjere.

Ne, to nije točno, jer se poništenjem lokacijske dozvole poništavaju i svi pravni učinci koje je to rješenje proizvelo, znači i građevinska dozvola i uporabna.

Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju. Moje računice i razmatranja mogu biti netočni i nesuvisli, stoga se nikako pri mogućim investicijskim razmatranjima nemojte oslanjati na njih.

šilok nemojte širiti lažan optimizam. zar niste vidjeli gornje postove. s atlnom je svršeno, jedan papir joj je presudio. uostalom, nije lijepo da kvarite shemu nevenu i kanabisu – oni su nešto gricnuli po 46, ali po 40 bi još slađe…

Investimire,
dajte molim vas okanite me se. To što pišete govori o vama jednako kao što ono što ja pišem govori o meni. Nisam nikad drukao, niti ću ikada drukati. Nisam nikada imao ATLN, nemam ga niti ću ga imati (naravno svaka dionica mi na nekoj cijeni postaje atraktivna ali zaista ne smatram da će ATLN doći na razinu na kojoj bi meni postao takav pa zato kažem da ga neću imati). Smatram da je cijena dionice precijenjena, a pogotovo s obzirom na novonastale okolnosti koje su za ATLN poražavajuće u smislu profitabilniosti koja će biti ove godine daleko manja. Nije to neka nauka za vidjeti i zaključiti što opet ne znači da svatko to može vidjeti.

Investimire da ste procitali cijelu temu vidjeli bi da zicara nikad u potpunosti nije rijesena i tada vas ovo ne bi iznenadilo i ne bi toliko drukali. Ulagao sam u atln na razini 34kn i prodavao na 42kn, prije nego se zicara napravila. Tada je bila prica da se dobit od zicare biti 7kn, a cjelokupna dobit i visa. No to se nije desilo, a sada ce jos dio te dobiti u najboljem slucaju zavrsiti u gradu. Ako zelite nekoga nagovoriti da ovdje ulaze, dajte malo truda. Popisite nekretnine, napisite koliko njih je iznajmljeno, a koje stoje. Koliki prihod atln ostvaruje bez zicare. Dajte proekciju koliki ce biti prihod ako ima grad uzme 25% ili 15%.

zašto bih to radio, kanabis. postoji marža sigurnosti postoji moj privatni atln dosje. koji mi kaže da atln može iskompenzirati 20 post na ime grada i obeštećenja – više cijene, više turista, viši kamatni prinosi. meni je to dosta, nekome nije. legitimno.

meni samo smeta jeftin druk. jer dva su razloga zasto netko paničari

želi meni zaraditi novac
želi sebi zaraditi novac

sve je to legitimno, ali tko želi drukati apokaliptičnim najavama, može. imat će vjerovatno uspjeha, ovo je grobex i tu živi krdo ovaca. moje pravo je da ismijavam te drukove jer jesu smiješni. atln je keš ubica, ponavljam deseti put, da mu prihodi padnu 50 posto, on bi i dalje bio keš ubica. zasto – zato što lukšići samo jednu stvar priznaju – keš na kraju radnog dana. tko ne vidi važnost takvog pristupa u recesiji gdje imovina se topi kao snijeg pod suncem, neće ga još 10 diokija naučiti pamet.

Ako imate te sve podatke glupo je da se bazorate stalno na istim recenicama, u nadi da ce te obraniti cijenu. Atln ce se u naredno vrijeme spominjati samo u losem kontekstu i to ce dovesti nove prodavace.

cijenu je nemoguće obraniti riječima, samo poslovanje brani cijenu.

riječima se može sruširi cijena jer u strahu su velike oči. to ste vi i nevens pokušali. nešto je alo, možda i padne više, ovaca za sisanje uvijek ima

atln će se spominjati u lošem kontekstu kad se bude he turizam spominjao u lošem kontekstu, a u njemu dubrovački turizam, a u njemu atln. a kad to bude, kad ta jedina gospodarska grana u rh koja je zdrava i rađadobiti, ne dugovima, dospije u loši kontekst, onda atln ni dubrovnik neće biti važan jer tada će nam država i društvo doći u pitanje.

vi iščekujte loše vijesti, ja iščekujem da li će biti dividende ili neće. ili će sve uplatiti u dokap kao prije 2 mjeseca. ili pukovnik ili pokajnik. sa zadovoljstvom ću čitati vaše loše postove, jer opreza nikad dovoljno, a sa zadovoljstvom ću izvijestiti o dokapu ili dividendi jer 17 milja kuna iz 2013 god je tu i treba nešto s tim novcem učiniti. predlažem kupovinu dionica magme, diokija, dalekovoda i sličnih punokrvnih dionica

ništa strašno-postupak će se ponoviti-atln opet će dobiti sve dozvole a do tada nastavlja se sa radom. samo prilika za jeftin dokup-

Andronico jeste li to Vi? 🙂

Nego, bez zajebancije, muči me jedna stvar, danas je vrijednost cijelog d.d. -a pala 5% na niti 10k Eur prometa, u čemu je bio problem to obraniti?

nameću mi se sljedeći odgovori:

a)BM(N)K za male dioničare
b)firma ima zabranu kupovanja za trezor (ne vidim koji zakon bi to branio)
c)Luksic (koji god) ne smije kupovati kao povezana osoba? (opet ne vidim koji zakon bi to branio)
d)Luksici nemaju 10kEura casha “u džepu” ?

Ne razumijem, da je to moje d.d. danas bi rasli 5%…

Ako može netko razjasniti?!

Ne razumijem, da je to moje d.d. danas bi rasli 5%…

Ako može netko razjasniti?!

Kako to misliš da je tvoj d.d.? Pa mogo si danas kupiti pa bi bio tvoj d.d. A da si kupovao više nego je ponuda onda bi i raslo 5%. Lako tuđim k…. po koprivi mlatit.

O dionicama i filozofija ulaganja... [url=https://www.youtube.com/channel/UCQaIEzxdRpzdbDkCjWxFthg]Mali Dioničar[/url]

New Report

Close