ATLN (Excelsa nekretnine d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATLN (Excelsa nekretnine d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

broj 1., stav je i dalje tu, evo me na asku, i bit cu tu….samoizlazem cinjenice kako dolazi vrijeme koje treba sto lakse prevladati, a dugorocno, tu uopce ne vidim prepreku..

je kada imas puno kapitala, a sta bi sa 100 k trebao raditi diz. na 10 dionica, nebi, jer ih toliko ni nema a da su dobre na zse-u

Broj 1. Jesi na BIDU ili na ASKU? Nauči koje je koje. Ti si, kako možemo pretpostaviti na BIDU (kupnji)….
Broj 2. Što će ti broj jedan ako nemaš barem broj 2?
Broj 3. Kakve veze ima veličina portfelja sa diverzifikacijom? Diverziviciraš PORTFELJ, ma koliki on bio. Portfelj se može sastojati od recimo 50% X, 30% Y i 20% Z. I kakve onda veze ima jel u dionici Z 1.000 kuna ili 1.000.000? Kada imas diverzificirani portfelj, doživiš razna iznenađenja, a pad nekih u koje si silno vjerovao, uopće te ne dira. To je iz mog vlastitog iskustva. Imam stupove portfelja koji lijepo napreduju, a imam i “iznenađenja” i “razočaranja” koja doprinose lijepom rastu. Ja zadovoljan.

O dionicama i filozofija ulaganja... [url=https://www.youtube.com/channel/UCQaIEzxdRpzdbDkCjWxFthg]Mali Dioničar[/url]

dobro sam ja rekao na asku sam….

upravo zato da vidim koliko ce se jos otpustat, tocnije koliko ce jos netko gurat ispod mog naloga, da se maknu oni svi koji zele prodat

a drugi dio naloga je na bidu…

ivan, što se raspravljaš sa ekipom koja želi srušiti dionicu da bi jeftino kupili. i to im uspjeva jer ovo je grobex.

spominjati dioki u bilo kojem kontekstu za mene je šarlatanstvo. neka se drugi ne uvrijede, dioki i atln nemaju što tražiti u jednoj rečenici. boldao sam savjet KAKO ZARADITI, nisam ništa istrgnuo, sve lijepo stoji. zaradit ćemo tako što ćemo vjerovati sreći i za par tjedana imati 5 puta više na početku. a atln ne valja jer vjetar jako puše u dubrovniku i mogao bi otpuhati gondolu.

i to prolazi na grobexu. ekipa kupuje i prodaje dioki, ne bi me iznenadilo da su neki kratili na atln da bi ušli u dioki i što uštinuli. i onda mi raspravljamo kao argumentirano što valja i gdje su rizici. dragi bože, pomozi nam ti jer sami si ne umijemo.

Samo Jako, samo Aljoša, samo Vlahi ...

što smatram argumentiranim pristupom. evo ovo

http://dnevnik.hr/vijesti/hrvatska/irska-novinarka-steenie-harvey-bila-sam-sretna-sto-odlazim-iz-dubrovnika—312221.html

želite srušiti dionicu, ukazati na slabosti. samo dajte. ali nemojte dijeliti burzovne savjete i spominjati dioki.

spominjati dioki u bilo kojem kontekstu za mene je šarlatanstvo. neka se drugi ne uvrijede, dioki i atln nemaju što tražiti u jednoj rečenici. boldao sam savjet KAKO ZARADITI, nisam ništa istrgnuo, sve lijepo stoji. zaradit ćemo tako što ćemo vjerovati sreći i za par tjedana imati 5 puta više na početku. a atln ne valja jer vjetar jako puše u dubrovniku i mogao bi otpuhati gondolu.

Teško je uopće komunicirati s vama jer izvrćete teze samo tako. Neću se više truditi. Ukoliko niste shvatili što sam napisao niti nećete. Presmiješni su mi ovi vaši nastupi i način komunikacije.

dobro sam ja rekao na asku sam….

upravo zato da vidim koliko ce se jos otpustat, tocnije koliko ce jos netko gurat ispod mog naloga, da se maknu oni svi koji zele prodat

a drugi dio naloga je na bidu…

OK. Isprike što se toga tice. [emo_palacg]

O dionicama i filozofija ulaganja... [url=https://www.youtube.com/channel/UCQaIEzxdRpzdbDkCjWxFthg]Mali Dioničar[/url]

Zbilja mi nije jasno zašto se prepucavanje, jer nitko imalo ozbiljniji neće kupiti dionicu samo na temelju pisanja na forumu, već će pogledati izvještaj….

Negdje se spomenulo da će manje kruzera dolaziti u Du, odakle te informacije?

Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju. Moje računice i razmatranja mogu biti netočni i nesuvisli, stoga se nikako pri mogućim investicijskim razmatranjima nemojte oslanjati na njih.

Zato sto je Venecija zabranila uplovljavanje kruzera. A tim kruzerima je Du bio usputna postaja.

Zbilja mi nije jasno zašto se prepucavanje, jer nitko imalo ozbiljniji neće kupiti dionicu samo na temelju pisanja na forumu, već će pogledati izvještaj….

Negdje se spomenulo da će manje kruzera dolaziti u Du, odakle te informacije?

u biti ste u pravu, kad bi čovjek mogao natjerati sebe da ignorira ljudsku glupost, imao bi puno ljepši život. ali nije lako, okruženi smo njome.

glede kruzera, nema ništa crno na bijelo. riječ je o strahovanjima da se ne može rasto do unedogled i o činjenici da venecija neće više dopuštati najvećim brodovima da uplovljavaju ravno u grad. dub i mleci su spojene posude pa neki smatraju da će to bitno srezati broj zainteresiranih. ne vjerujem u to jer venecija je venecija, ali da je dubrovnik dosegao svoj imit i da postojeća infrastruktura ne može podnijeti daljni rast, to stoji.

Teško je uopće komunicirati s vama jer izvrćete teze samo tako. Neću se više truditi. Ukoliko niste shvatili što sam napisao niti nećete. Presmiješni su mi ovi vaši nastupi i način komunikacije.
[/quote]

Također

Zato sto je Venecija zabranila uplovljavanje kruzera. A tim kruzerima je Du bio usputna postaja.

Znači, Vama je vjerojatnije da sada zbog toga kruzeri neće ići u Dubrovnik nego da će baš Veneciju zamjenititi Dubrovnikom jer moraju putovanje prolongirati za dodatni dan?

Koliko vidim, Venecija neće zabraniti kruzerima da dolaze u Veneciju već će ograničiti njihov broj…

Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju. Moje računice i razmatranja mogu biti netočni i nesuvisli, stoga se nikako pri mogućim investicijskim razmatranjima nemojte oslanjati na njih.

Venecija ostaje venecija, a dubrovnik postaje venecija. to je plus.

minus je što čim ljudi namirišu lovu, izgube svaki komas. dubrovnik je skup kao sv petra ključevi. znam, sve ima svoju cijenu, brend je brend, ali pretjerivanje i deračina na duge staze ne mogu biti dobra poslovna politika. Zato bih više volio da Dubrovnik stane malo na loptu cjenovno i brojevno i poradi na kvaliteti tako da svaki potrošeni dolar ili euro ima svoje pokriće.

New Report

Close