ATLN (Excelsa nekretnine d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATLN (Excelsa nekretnine d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

i jos ne zaboravite cinjenicu da atln drzi oko cca 40 miliona kuna trenutne vrijednost alh-a…

i od toga ce u buducnosti, ako ne proda primati cca 2 mil kuna dividende ili ce dobiti cca 40 mil kuna kesa

U grupi ALH brojke su također izuzetno pozitivne. Po pitanju prihoda smo 12 posto iznad prošle godine, 33 posto EBITDA i 11 posto više noćenja. Excelsa Nekretnine u 2012. su u porastu oko 25 posto u odnosu na 2011. Za 2013.imamo čak i veće ambicije i nadamo se da će se nastaviti godine dobrih rezultata. Sada kad se približavamo kraju sezone, vrijeme je da počnemo raditi i na onim poslovima koji su vezani uz hotele, a kojima se bavimo kad sezona završi. Ići ćemo korak po korak.

samo da vas podsjetim na ovu izjavu, a ne kada todoric kaze da belje vrijedi jednu kunu, a i dalje se kupuje

odakle je ova izjava i čija je, kolega. imate link

Samo Jako, samo Aljoša, samo Vlahi ...

luksic u globusu ove godine negdje na proljece, onaj veliki intervju

i jos samo nesto, koliko vrijedi ako nesto zaraduje cca 6-7 kn po dionici(dugorocno), ima stabilne nekrtenine(po pitanju cijena), cca u vrijednosti preko 200 mil., i + dionice u alh….

ajde recite i zakljucite, dosta je samo ovaj prvi podatak, a ljudi prodaju po 55 kn, hvala vam svima, ja cu kupiti po takvom diskontu

i jos samo nesto, koliko vrijedi ako nesto zaraduje cca 6-7 kn po dionici(dugorocno), ima stabilne nekrtenine(po pitanju cijena), cca u vrijednosti preko 200 mil., i + dionice u alh….

ajde recite i zakljucite, dosta je samo ovaj prvi podatak, a ljudi prodaju po 55 kn, hvala vam svima, ja cu kupiti po takvom diskontu

ništa vi ne brinite, ovi koji pljuckaju najbolje znaju koliko što vrijedi. pa nisu oni od jučer na burzi. grobex je plitka bara puna strašljivaca, znaju oni da će se netko upecati pa će kupiti po 53 prodati po 56 i tako u krug.

slijedeci buy mi je sigurno adrs-p-a, cini mi se da krece sve u pravom smjeru, iran-veliki pogodak(80mil novih kupaca), turizam, i sada osiguranje…

uz atln, sigurno po me i veliki buy

a sta je ovo, otpustanje preko 1500 dionica????, u jednom danu, dali je to zbog koncesije, poreza na nekretnine???

ima ko obrazlozenje?

možemo samo nagađat – ili je netko postigao što je htio pa unovčio ili je ostao suhog pa izišao razočaran. svejedno, taj zna svoje, mi znamo svoje.

a sta je ovo, otpustanje preko 1500 dionica????, u jednom danu, dali je to zbog koncesije, poreza na nekretnine???

ima ko obrazlozenje?

Kada zbrojiš koncesiju, porez na nekretnine i manji broj kruzera za iduću godinu, neče se cijena dugo držati iznad 50 kn…..

plavac, pa nećemo valda protiv našega Grada, protiv maestrala, protiv perjanice hrv turizma. treba svog konja hvaliti, a druga strana caveat emptor 🙂

meni se sve cini da ova nekikvidnost na burzi, i svi ti nameti sta ce se morat napraviti, tjeraju i sadasnje a kamoli buduce investitore….

prema svemu sudeci, teska vremena na zse, vrlo lako moguci slom drzavnih financija, 17 milijardi deficita sa gospodarskim rastom

koliki ce stvarno biti deficit onda???, preko 25????

uh, ostat cu hrabar i do kraja, lagano kupovat i to je to

sve stoji, ulagatu u hrv gospodarstvo graniči sa ludošću. srećom, atln jest u rh, ali nije hrv gospodarstvo. atln naime izvozi svoje usluge za devizni keš. istina, mušterije to zamijene za kn netom prije no što će stupiti na žičaru, ali to je u biti devizni keš.

New Report

Close