ATLN (Excelsa nekretnine d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATLN (Excelsa nekretnine d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

i jos jedna stvar u kojoj vidim ovu dionicu u buducnosti, a to je leasing back…jako popularno medu turistickim kompanijama koje trebaju sirenje i svijez kapital…

http://www.mojedionice.com/fund/IzvFundOsn.aspx?sifSim=TUHO-R-A

i opet vam dajem da pogledate financiske podatke, i usporedite ove dvije tvrtke…pa onda povucite paralelu koliko bi trebala biti cijena u skoroj buducnosti atln-a

Ivane, bez zamjere, ne vidim još što pišeš ali nikad sva jaja u istu košaru. Nikad! A tko će ti sad kupiti dionice i čekati godinu dana da narastu? Imamo svi još razne dionice kupljene 2007.g. po visokim cijenama i s njima čekamo a ovo što trejdamo, tu se ne čeka duže od tjedan-dva. Kupimo i ako ne poraste prodamo s minusom za par dana. Nema tu puno filozofije ni pimplanja.

I još je jučer bloger napisao da je prodao Atln( iako to već znamo), Tako da je sada nema tko braniti. Zatreba li nekome lova taj će potrti i zatrti bida do boli.

ivane, dzaba vam trud. ova dvojica će pisati po svom a grobex im ide na ruku jer tu fi i rezultati se ne gledaju, nego daj za burek i vozi dalje.

vjerovatno će padati jer grobex pada i jer većina ljudi ne može podnijeti crveno i jer mnogi nasjedaju na razne lopine i lojtre. ali, to ništa ne mijenja na poslovanju ove tvrtke. po poslovanju ovo nije jedna od najboljih nego najbolja tvrtka grobexa jer stope povrata su zastrašujuće. ni u jednom sektoru toga nema, samo u turističkom, a i tu tek nekolicin tvrtki.

Samo Jako, samo Aljoša, samo Vlahi ...

tako je…a s obzirom da znamo da filozofija vlasnika je isplacivanje dividende, znamo da nemozemo pasti koliko grobex moze pasti…zato je meni ovo sigurnije nego banka, cak i banke i drzava moze ici u bankrot, al ovakva firma ne moze(jedino da dode rat)…i zato je ovo best buy, jer dubrovnik funkcionira 500 godina, pa vjerujem da ce i slijedecih 50 godina

http://zse.hr/userdocsimages/novosti/9mFDEdzYU3sW2qQ1orJcpg==.PDF

To je to!!!!!!!

samo sirenje!!!!, vec znam da to nece biti mrtvi kapital, nego dodatni izvori prihoda…

sta ste rekli da neznate kako ce ici prihodi gore, ici ce, jer imaju toliko casha po dionici, samo kupnja

tako je…a s obzirom da znamo da filozofija vlasnika je isplacivanje dividende, znamo da nemozemo pasti koliko grobex moze pasti…zato je meni ovo sigurnije nego banka, cak i banke i drzava moze ici u bankrot, al ovakva firma ne moze(jedino da dode rat)…i zato je ovo best buy, jer dubrovnik funkcionira 500 godina, pa vjerujem da ce i slijedecih 50 godina

ne znam za dividendu, ali nije ni važno. zarada je tu i svaka zarada diže intrinzičnu vrijednost dionice bilo kroz isplaćenu dividendu, bilo kroz zadržanu dobit. pare su tu i tp puuuuuuuuuno para 🙂

većina ljudi to ne vidi i ne razumije, ali dionica diše gore dolje s poslovanjem. tržište to može ignorirati i to na grobexu je čest slučaj, ali kad pukne zora – ode igh sa par tisuća na par jedinica, a atln s par desetica tko zna gdje.

A pogledajte najavu tui-ja!!!

sa britancima, bussines.hr

http://zse.hr/userdocsimages/novosti/9mFDEdzYU3sW2qQ1orJcpg==.PDF

a, otkuda njima pare za kupovinu toliko metara. pa lopina i lojtra pišu i tvrde da tu napretka i novaca nema. tko je sad u pravu – lukšići ili lopina i lojtra. hm, morat ću tri puta pogađati 🙂

New Report

Close