ATLN (Excelsa nekretnine d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATLN (Excelsa nekretnine d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

nisam ni zazivao…nego sam samo upucivao slijepe kako je ovo dionica gdje mozes godisnje imat 20% prinosa, bez obzira na stanje u drzavi(jer ne ovisi o tome).

kako luksici kao biznismeni imaju jasno zacrtanu politiku koja je fenomenalna, 70 kn smo mi vec u 11 mjesecu

Sve ovisi, itekako. Nego da ja hoću kupiti 1000 komada nebi ih stavio odmah sve na bid, nego 100 po 100 komada. Tak da mi ovo nije baš ozbiljan kupac, prije bih rekao da je na zasjedi na asku.

bloger je objavio mali osvrt na prve rezultate turist sektora. akose po jutru dan poznaje, bit ćer ovo lijepi dani pred nama. mali mig – u proskeu ebitda je turistima porastao 25 post.

Samo Jako, samo Aljoša, samo Vlahi ...

kako je slatko imati ovakav bisercic na zse-u, a pogledajte vrijeme…a zicara gore dole, pa gore dole…$$$$$$$$$$$$$$$

procjena 65-70 kn poslije q3

U Dubrovniku kao ljeti, sutra milijunti gost s kruzera

turizam i turizam u dubrovniku – jedine svijetle točke hrv gospodarstva. ima ljudi, ima prometa, ima potrošnje, ima zarade. samo pametno graditi brend i ne guliti ljude, nego im ponuditi fer vrijednost z sa njihov novac, i za dubrovnik nema zime.

danas u rtl dnevniku najava milijuntog putnika u dubrovniku u luci. usporedbe radi, split je ove godine dogurao do 250 000 – 4 puta manje.

mogao bi i q4 biti rekordan….

dubrovnik nikada nije imao toliko putnika i gostiju van sezone, samo pogledajte na tripadvisoru komentare ljudi za kruzera

jedva cekam q3, ali i q4 -uzmite u obzir da je cijeli 9 mjesec bio full popunjen, pogledajte 10 mjesec…

kako je lijepo ovdje biti dionicar, nema zime

http://slobodnadalmacija.hr/Dubrovnik/tabid/75/articleType/ArticleView/articleId/225786/Default.aspx

ovo je ludilooooooo

a jos kada znam da svi kruzeri imaju ugovore sa atln-om, aaaa pa gdje ces bolje

za 2 dana na 75 a za dva mjeseca na 90

za 2 dana na 75 a za dva mjeseca na 90

za 2 kvartala 500, za 2 godine 3785. znam sigurno. rekla mi baba vračara.

New Report

Close