dospjele,a neplaćeni najam od 5.326.005,73,ako su i podmireni nisu dobit jer
su u bilanci prikazani u aktivi kao kratkoročna potraživanja
normalno da je bolje da su to platili JK,iz šupljeg u prazno,sve ostaje u istoj
Lukšićevoj vreći.Ipak novčani tijek će biti bolji za 5 mil kn,ali umanjen za
sezonsle prohode hotela Odisej koji su “toćli” prošle godine,naročito,u
udarnom trečem kvartalu
Jedina nada u ozbiljnije povečanje prihoda je porast cijene vozne karte na žičari.
Ali za koji dan će i FI3Q2013.Dobit trečeg kvartala nebi trebala biti znaćajnije veća nego lani.
Vrijeme je za tutanj.
Med i mlijeko teče u ATLN!!!!!
pogledaj google sta je napravio u jednom danu, ja se divim tim amerikanicam, nezaposlenost 2 puta losija nego 2008., s&p presao ath, po to logici, s&p ide na 3000 ako ne dode do pucanja, jel vec su sada u jednom lijepom balonu….
atln je dionica koja je kao u adrs i ht, cash maker, ocekujem za nju nakon izvjestaja barem 10% rast, a ista stvar mi se cini da ce biti i sa korf(iako ga nemam, izasao na 155)…
atln je jedan od bedema na zse, jedan od rijetih, mislim da je xy zao sta je izasao na 36 kn…ups, sada smo vec na 60 kn
dospjele,a neplaćeni najam od 5.326.005,73,ako su i podmireni nisu dobit jer
su u bilanci prikazani u aktivi kao kratkoročna potraživanja
normalno da je bolje da su to platili JK,iz šupljeg u prazno,sve ostaje u istoj
Lukšićevoj vreći.Ipak novčani tijek će biti bolji za 5 mil kn,ali umanjen za
sezonsle prohode hotela Odisej koji su "toćli" prošle godine,naročito,u
udarnom trečem kvartalu
Jedina nada u ozbiljnije povečanje prihoda je porast cijene vozne karte na žičari.
Ali za koji dan će i FI3Q2013.Dobit trečeg kvartala nebi trebala biti znaćajnije veća nego lani.
Vrijeme je za tutanj.
Med i mlijeko teče u ATLN!!!!!
otpisan obveza je neredovni poslovni prihod
naplaćeno staro dospjelo potraživanje je prihod
otpisano, a naplaćeno potraživanje je vanredni poslovni prihod
dakle, 5,5 milja je keš uplasćen pogledajte gore kada i to ide u dobit q3, baš kao što je razlika kupoprodajne i knjigovodrtvene cijene knjižena u q2 kao izvanredni rashod umanjivši ukupni rezultat. e, sad će ga uvećati, a lopine i ostali naučite razlikovati bilancu od rdig. više ćete zaraditi tako no prodavanjem magle.
a što se tiče tobožnjeg izostalog prihoda od atlasa, pročitajt e izvješće zašto su ga uopće prodali – niti je plaćao zakupninu niti je IKADA svom vlasniku isplatio IKAKVAV udio u dobiti što dobra doo inače čine. nisu lukšići prodali jer je kapalo u blagajnu, nego zato što je curilo van, samo što nije curilo med i mlijeko, lopina, no keš, a to lukšići ne vole.
kad je objava Q3?
kad budeš vidio brojeve kako plešu na bid-u, znat ćeš da je izišao. 🙂
šalu na stranu, zakonski rok je do kraja mjeseca. ako je suditi po povijesti, bit će to zadnji dani, možda i sam zadnji dan mjeseca.
ali, čemu izvješće kada se zna što će u njemu pisati. jednom kad osvane, bit će prekasno bilo da bude povoljnije ili negativnije od očekivanja. dionice se trže ante, ne post factum.
http://www.dubrovniknet.hr/novost.php?id=26631#.UmROTJkayc0
Nije dobra reklama, ma ne…luksici apsolutni vladari dubrovnika!!!!, svih 500 na zicaru, hahahahah
Teško da i mi nećemo podleći općem lošem trendu, ne može se dugo protiv struje na ovoj našoj baruštini. A onda opet godina dana čekanja na dolazak na istu ili malo višu cijenu. [emo_beztona]
P.S. Imam dionice atln.
neke stvari idu kontra struje…ovaj djelatnost ne ovisi o stanju drzavi….
i samo naprijed, uskoro q3, i torpediranje
1250 komada do 63 kn na asku! Kakva je to sila nastala?
jednostavno je – ako je kupio npr po 55, a sada prodaje po 63,5, to mu je dobit od 10 000. nekome premalo, nekome taman. ovdje se igra za novac i računa na decimale.
naravno, tko ima keša i strpljenja, može se nadati i puno većoj, pravoj zaradi. tko ima novca i strpljenja. ima li takvih uopće još u hrv i na grobexu. čast blogeru i ostalim izuzecima.
ovo nije dugo bilo na ovoj dionici…i gle vraga, nema iskrcaja, neda nitko po 60 kn…
ko bi lud dao kada za tjedan dana ce vrijedit 65, a pogledaj vremena, bablje ljeto, pa ce vrijedit i 70 kn