nebi mogli, izvjesce ti je 24-30.10., ovo je nenamjenska kupnja
A koliko će biti putnika u žičari kada se izgrade golf tereni na Srđu.
I dali će i tada biti ovako paprene cijene.
Čitav ATLN stoji na jednom stupu.Žićari.To dugoročno nije stabilna konstrukcija.
Ova cijena od 60,dugoročno jedva održiva.
Smanjite radio Milevu!!!!!
I kolika će biti dobit za tri kvartala.Akop bude kao lani to bi bilo dobro,a ako bude nešto preko bilo bi i bolje.Plačanje preko Bv za nekretninski fond.To je
previše na ovakvom tržištu!!!!!
otvorio si nam svima oči, lopina. sad znam što mi je činiti. postupiti suprotno od navedenog.
Bi mogli danas u pozitivnu blokadu? Kad će izvješće?
e moj lojtra, pa nije ovo dioki za zaraditi za marendu prije podne. ali ako ti hoćeš nabijati cijenu i zarađivati novac za druge, slobodno. meni uvijek treba novaca.
bas to, suprotno od navedenog. i okanite se toga da je ovo nekretninski fond, samo 25% je u nekretninama, ostalo je na zicari, al ne zelim se zivcirat oko toga, vi racunajte da je atln vlasnik 2% alh, a to nije malo
ova dionica, i biznis zicare donosi istu kolicinu novca kao u telekomunikacijama….
pa vi racunajte na kojoj razini p/b treba biti…..
burekdžije, trejderi, kokošari – ovo vam je skroz kriva dionicas za nešto ušićariti šireći paniku i drukajući. svi znamo tko su lukšići i koje stope povrata ostvaruju od poreča do duzbrovnika. ovo je skupa dionica, ali dobra. bit će vjerovatno još skuplja i tada više neće biti tako dobra, barem meni. a možete i čekati da padne, samo računati na dubrovački turizam da će dolje, ima i vjerovatnijih , a dobitonosnih scenarija na grobexu.
Vidim, gospodin NB na blogu hvali nekoliko turističkih dionica a Atln niti ne spominje. To bi trebalo značiti da je kupuje.[emo_plazi]
do 90 kuna nema puno dionica za kupiti a proboj je na vidiku, realna cijena atln oko sto kuna, a profit opet ponavljam preko 20000000 kn za devet mjeseci-niste dobročitali-Q2 detalje- u treći kvartal ulazi neki 5000000 kn od jlh + najamnina. plus 20 nešto posto veći profit u 3Q- sve skupa preko 20-ovo je zlatna koka
do 90 kuna nema puno dionica za kupiti a proboj je na vidiku, realna cijena atln oko sto kuna, a profit opet ponavljam preko 20000000 kn za devet mjeseci-niste dobročitali-Q2 detalje- u treći kvartal ulazi neki 5000000 kn od jlh + najamnina. plus 20 nešto posto veći profit u 3Q- sve skupa preko 20-ovo je zlatna koka
čitao sam q2, ali te podatke ne nađoh. otkud 5000000 od jlh plus najamnina. koliko sam ja shvatio, neplaćenu najamninu za atlas hoitele se obvezao podmiriti njihov novi vlasnik jlh.
Kao integralni dio pripajanja, a prije same njegove provedbe, bilo je ugovoreno da će
Atlas hotel Odisej d.o.o.. tj. njegov pravni sljednik Jadranski luksuzni hoteli d.d..
podmiriti Exeelsa nekretninama cjelokupni dug društva Atlas hotel Odisej d.o.o. po
osnovi svib neplaćenih zakupnina koje. dospjele a neplaćene, zakupnine su na dan
3 1.03.2013. godine iznosile 5,326,005,73 KN (pet milijuna tri stotine dvadeset šest tisuća
. Osim podmirenja samog
duga nastalog do 31.03.2013. godine bilo je ugovoreno da će Atlas hotel Odisej d.o.o., tj.
njegov pravni sljednik Jadranski luksuzni hoteli d.d., podmiriti i zakupnine koje će
sukladno l:govoru o zakupu dospjeti nakon 31.03.2013. godine a do okončanja postupka.
. Sukladno
ugovorenom. Jadranski luksuzni hoteli d.d. su dana 24. srpnja 2013. godine podmirili
E\eelsa nekretninama cjelokupan dug ranije postojećeg Atlas hotel Odisej d.o.o.
dakle 5326 za do 31 03 2013 i još nešto sitno za do 24 06 2013, okruglo recimo 5, 5 milja.
oreskovic, atln je vlasnik 4,4 posto, ne 2 jlh. isto stoji u q2
Krajem lipnja 2013. godine Lxcclsa nekretnine su od Središnjeg klirinškog depozitarnog
društva d.d. primile Obavijest da je na račun Excelsa nekretnina preknjiženo 2,350,938
dionica bez nominalne vrijednosti društva Jadranski luksuzni hoteli d.d. oznake IIDUP-
R-A. Ovih 2,350,938 dionica predstavlja 4,44% svih izdanih dionica društva Jadranski
luksuzni hoteli d.d, (52,908.541 dionica)
inače, sličnu “tešku ” sudbinu uklapanja u lukšićevo carstvo upravo prolazi i hoteli croatia cavtat, samo što lukšići drukčije plaćaju no što burza cijeni. nabolje ili nagore, pročitajte sami 🙂
dokup gospode 1000 komada po ovim cijenama, hmmmm
isto bi moglo biti kao i kada je dividenda objavljena, da jos netko iz top 10 krene u pojacavanje pozicije