vjerovatno, s tim da treba oduzeti koncesiju, a to je od 10 do 25 posto prihoda jer i to čeka atln u q4 sad kad je zakon usvojen i gradu dano oružje da utjera taj novac od lukšića koji su se dosada pravili englezi. mislim, obzirom na pare, i ja bih se pravio englez za tolike pare.
zakon niti je usvojen, niti je prosao prvo citanje, koncesiju od 25% nitko pametan nece napraviti, pogotovo vlaho, jer zna on ko mu treba za vlast…
koncesija ce biti od 10%, i to tek s obzirom na nas sabor i administraciju sredinom 2014 godine….
jer prvo treba objaviti natjecaj, pa poslije toga se javlja koncesionar, pa itd, itd
tako da ne dajte lazne informacije
pricaj mi pice. prijedlog je prošao vladu i otišao u sabor – glasanje dakle ili prva sjednica ili ona iza. a 10 posto je minimum od kojeg se kreće, dakle bit će tu i 15 posto. summa summarum, ove zime je zadnji kvartal bez koncesije, a potom piši 15 posto prihoda manje jednim potezom
Pitanje je dali će uopće biti koncesije. U slučaju da bude, ne bude veća od 5-10 %. naravno da se traži više, da bi se dobilo čim više. Za iznos koncesije će atln dići i cijenu ulaznice.[emo_plazi]
u tome i jest poanta – atln će pokušati izbalansirati i preliti koncesiju na novu cijenu. ali, ako čitate malo komentare korisnika žičare, svi hvale vidik i ljepote, ali spominju i paprene cjijene. dubrovnik postaje in na kvadrat, ali ne valja tjerati mak na konac i derati ljude. zato mislim da je radst cijene izgledan, ali treba biti vrlo oprezan jer je sad već skupo.
nije jos skupo, sada je realno, skupo bi bilo na 90,100 kn bez dodatnih prihoda.
cijena od 70-75 kn je realna poslije Q3 i tu nema sta. U ovom moru predstecajnih i padajucih, ovo je numero uno za sve sa rijetkima
skupa cijena karte, ne dionice.
a glede dionice, svatko može na mojedionice pogledati pokazatelji pa odlučiti je li jeftino ili skupo. ionako je uvijek čaša za nekog poluprazna, za nekog polupuna.
karta je skupa, al bitna je i dodatna vrijednost toga svega, komentari su da su ljudi odusevljeni, jer sve imas kao na dlanu….
dodana vrijednost je suvenirnica i caffe, napominjem, jako puno ljudi se odlucuje dodatno uzivat u kaficu i restoranu, i uzivat u pogledu…a to isto donosi novce
ima tu toliko toga, dubrovnik je hit, dubrovinik je novi monte carlo, u dubrovniku su u zadnji 2 mjeseca uefa i f1 imali konferencije, o tome cijeli svijet bruji…
to sve stoji – dubrovnik je in i dobro mu ide i turisti ondje imaju dublje džepove no drugdje. no, što više rasteš, teže je dalje rasti i skupo činiti još skupljim na konto imena i lokacije, to je dvosjekli mač. zato po meni prostora za rast cijene karte ima i mušterija će i dalje biti, ali ne smije se u tome pretjerivati niti zbog pokrivanja koncesije niti zbog pohlewpe.
pa nece oni pilit granu na kojoj sjede, max cijena je 15 eura, sta znaci 3 eura vise, i takva je cijena u cijelom, vozio se na njih vise