ATLN (Excelsa nekretnine d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATLN (Excelsa nekretnine d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

On a Sunday with 4 cruise ships in port, wait took about 45 minutes to board car, but only 3 minutes to get to top. There’s an indoor and and outdoor restaurant at top, good place to eat and check out the view. We ended up in the clouds at top, as a front was moving in, but clouds parted and drifted enough to still provide spectacular views of old city and surrounding islands, Adriatic Sea.

Da rezimiramo 1.10. se ceka 45 min na red!!!!, mislim da dalje ne treba pricati…ova godina sigurno rekordna

po ostavljenim komentarima 2 destinacija poslije zidina…

nervoza polako raste, prije 29.10., svi bi kupili po ovim cijenama….

al bas i nema puno dionica…

Bit će ovdje gužve na bidu nakon poučka sa Diokija jer se sličan scenarij može očekivati i na nekim građevinskim i drugim poduzećima! Kupujući ATLN-R-A nemate možebitnu zaradu u jednom danu od 50%, ali imate sigurnost da vam neće nekakav zalutali ministar nešto “urediti”, a i većinski vlasnik je solidan biznismen koji neće raditi malverzacije kao neki (Tisak, Belje….). Da sam bio pametniji imao bih barem 75% u ovoj dionici i ne bih od 10 do 16 zurio u gledalicu, nego dva tri puta tjedno pogledao prinos i čekao dividendu!!!!!

tako je, samo ja nisam pametan, ja sam 100% u njoj:))))

sa 10 ili 20 tisuća??

100 posto biti u nečemu – nije za one slaog srca. inače, ako se već mora, onda je ovo lijep izbor. ali na ovim razinama. na razinama koji neki zazivaju – 100 i tako dalje kn, dionica postaje prevruća jer svaki rast mora imati pokriće u poslovanju, a poslovanje je dugoročna stvar i ne raste dvoznamekasto.

Samo Jako, samo Aljoša, samo Vlahi ...

prosjek

ocekujem da ce nakon objave q3 nalozi s lijeve strane podivljati…

vidjet ce te, a sve je manje ljudi koji ovo misle prodati po 65 na nize

bumo vidjeli. ne podcjenjujte grobex – tu logika ne stanuje. po koliko tko misli prodati, ovisi i o tome po koliko tko hoće kupiti. kako je likvidnost katastrofalna na grobexu, to redovito pogoduje klizanju, ne porastu cijene.
apple objavi zaradu od par milijard, pa cijena rokne jer apple dioničari toliko namupaju dionicu da nijedna zarada ne mož opravdati te razine.
nemojmo raditi apple od atln-a

Samo Jako, samo Aljoša, samo Vlahi ...

kao sta sam i najavio…krece guzva, a prodaje nema…jedan je moguci scenario, mi smo preko 60 kn i prije objave q3

[emo_smijeh][emo_smijeh][emo_smijeh][emo_smijeh][emo_smijeh][emo_smijeh][emo_smijeh][emo_smijesak][emo_novac][emo_palacg]lijepo sam vam rekao prije dva mjeseca da će treći kvartal biti presudan za skok na 90 kn. rezultat poslovanja za ovaj kvartal će biti preko 20000000 kuna štš znaći dividendu od 5 kn i zadržanu dobit od neki 5000000 kn. bolje nemože

ako se kvartal pokaze 20 milja dobiti, to je onda SF..

prije bi rekao rast dobiti od 20% za q3, a tako e i cijena poskocit.

samo nemojte maknuti iz kalkulacije da je i 9 i 10 i 11 mjesec i kruzeri pred nama, tako da i ove godine ocekujem i u q4 rast od 15-20%..

New Report

Close