ATLN (Excelsa nekretnine d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATLN (Excelsa nekretnine d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

na zalost nisam, jer nemam slobodnog kapitala,

do kraja tjedna cu opet nesto imat, pa posavljam naloge…

da 2020 godine povecanje nocenja od 50%!!!!!,

da 2020 godine povecanje nocenja od 50%!!!!!,

A do tada, tko živ tko mrtav…

Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju. Moje računice i razmatranja mogu biti netočni i nesuvisli, stoga se nikako pri mogućim investicijskim razmatranjima nemojte oslanjati na njih.

ako su iste nekretnine tamo vec stotinama godina, mislim da nema razloga da i dalje tamo ostanu….

evo kupljeno okruglo danas u 2 navrata….

jesu ovo zadnji znaci iskipavanja???, ako jesu cijena ko prije dividende je tu vec slijedeci tjedan…dokupio sam malo i u ovom valu, 100 komada…

ne znam ko se iskrcava al cini se da si ti jedini kupac!

sav slobodan cash sta imam stavio sam, a i u buduce cu stavljat u ovu dionicu, jer ovo je jedna jedina ovakva prilika….

jer kada uzmete cijenu i isplatu dividende vidjet ce te da ni kriza nemoze nista ovoj dionici, jer da kriza i dode, cijena ispod ovoga ne ide, eventualno do 40 kn…

jer 10% od te cijene je dividenda…

kupuju li atlas nekretnine staru zgradu od atlantske plovidbe za 100-150 milijuna kuna?biti ce ispraznjena ove jeseni

ne znam ko se iskrcava al cini se da si ti jedini kupac!

Pitanje svih pitanja:
Tko je danas prodavao a tko kupovao?[emo_smijesak]

od kud taj info?, sele se u novu zgradu?, ps.oni kupuju ako imaju povrat od 10 godina, ako nemaju, ne kupuju…

znaci po povoljnoj cijeni, svako su kupci

koliko vidim kupljen je i google pozicija i google ads.

fino, fino toga prije nije bilo….

iz dana u dan sve bolja i bolja investicija

New Report

Close