ATLN (Excelsa nekretnine d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATLN (Excelsa nekretnine d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ivan 1902

koliko vidim vi ste onda pad svega dozivi sigurno, ako ste bil oprezni sada ste u laganom minusu ili na 0, ja sam sa svojim ulaganje 60% u plusu u manje od godinu dana. I nije bas neki skroman porfelj, kako vi mislite.

…i tako sve dok nije došao do kapitala da si može priuštiti diverzificirani portfelj.

UPRAVO TO.

ja znam i uvjern sam da sam ja za godinu dana na 80% plusa od danasnje cijene….i tako ce to i biti.

ivan 1902

koliko vidim vi ste onda pad svega dozivi sigurno, ako ste bil oprezni sada ste u laganom minusu ili na 0, ja sam sa svojim ulaganje 60% u plusu u manje od godinu dana. I nije bas neki skroman porfelj, kako vi mislite.

…i tako sve dok nije došao do kapitala da si može priuštiti diverzificirani portfelj.

UPRAVO TO.

ja znam i uvjern sam da sam ja za godinu dana na 80% plusa od danasnje cijene….i tako ce to i biti.

ma samo za tebe, samo što nije

pepe7

vi ne shvacate ocito neke stvari…ja ne kazem da ja nerealno gledam na stvari,

al pogledajte omjer plag-a i cijene i dividende..

pogledajte mogucmost rasta dobiti i prihoda….

zar to nisu dovoljne cinjenice

vi ne shvacate ocito neke stvari…ja ne kazem da ja nerealno gledam na stvari,

al pogledajte omjer plag-a i cijene i dividende..

pogledajte mogucmost rasta dobiti i prihoda….

zar to nisu dovoljne cinjenice

Kolega, a pogledajte po istim osnovama o kojima pišete omjerer ADPL cijene i dividende, pogledajte sigurno povećanje prihoda koje će imati ( sve javno dostupno ) i projicirajte dobit.

Za razliku od ATLN i loše strukture dioničara, ADPL je totalna suprotnost + ugovori su sa svjetski renomiranim tvrtkama npr. Renault,Fiat i sl.te je povećanje prihoda osigurano za idućih 5 godina minimalno + ako još ugovore koji posao, što je izvjesno + što po statutu moraju minimalno 50 % dobiti isplatiti u dividendu + što imaju mogućnost isplatiti dividendu iz zadržane dobiti ( pogledajte kolika je ).

Već kad tako uspoređujete druge dionice sa ATLN i volite dividendne dionice, što je sasvim ispravna strategija.

Ovo nije nagovor na kupnju ADPL niti na prodaju ATLM.

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Kolega Plavi,
uspoređivati automobilski sektor s nekretninsko/turističkim uistinu nema smisla.

Posjedujem obje navedene dionice. I ADPL i ATLN.

ADPL je već sam po sebi div s prihodima oko 2.000.000.000 kn… i raste.

ATLN je mlada firma, tek u razvoju. Ima još tu prostora za rast. Mnogo. Pustimo i vidimo u što će se pretvoriti za koju godinu. A, mislim da Lukšići znaju što rade. [emo_palacg]

Trolam, hejtam, vrijeđam, ponižavam, omaložavami - mućki Džubrarim.

to je to….

luksici su jako, ali jako dobri gospodari svojega, i u svim kombinacijama ostavljaju 10-20% drugim dionicarima….

ja znam da kada se rijesi projekt iza grada, prihodi idu gore cca 20%…a vidjet ce te dobit na kraju Q3…i onda super povecani ugovori cca za 20% koji ce biti objavljeni u 1 ili 2 mjesecu…

a to je samo pocetak, i bliza buducnost

Kolege ti dobro kažu, pretjeruješ u svakom pogledu i iznosis subjektivno misljenje vezano za samo drustvo, koje nije nužno realan prikaz stanja.

Nebitne su brojke, poradi na drugim stvarima, koje su bitnije u ovome trenu.
Pozdravi malu, pravi je bombon [emo_namigusa]

koju malu?

SAMO 16 tisuca GOSTIJU DANAS!!!

prava sitnica, a svi znamo koliko posto takvih turista ode na zicaru, pa vi sve dusebriznici racunajte!!!!!

atln zakon, luksici zakon

Evo da malo uvaženom forumašu ivanoreškoviću pomognem oko brojnih događanja o i okolo DU…

U Dubrovniku rekordan broj putnika s kruzera
Autor: M.M./H | 18.33, 25.08.2013.

NOVAC JE SAMO SREDSTVO POMOĆU KOJEG SE ZADOVOLJAVAJU POTREBE

sve raste, i zidine, i selo, onda sigurno i zicara raste istim stopama kao i zidine i selo….

a da ne spominjem kako i najam nekretnina raste,

med i obilje mlijeka…

Ivane
Si pokupio danas darove s aska? Ja nešto jesam. Hvala prodavaču!

New Report

Close