ATLN (Excelsa nekretnine d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATLN (Excelsa nekretnine d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ja samo kazem da treba uzeti u obzir preko 80 milijuna na ziro racunu, to je 24 kn po dionici….vrijednost nekretnina koje sigurno sada premasuju sa zicarom 100 kn po dionici ….i sta dalje reci, i napomenut da ovo nije gubitas kojemu se topi i pozicija kesa i da mu je bilanca u k……

nego da je povrat na imovinu ulozenu preko 10% i raste…..

i zasto kazete da je druk, ja svoje ne prodajem dionice, samo kupujem kada dode dividenda opet cu to sve vratit u dionice

http://www.portaloko.hr/clanak/krajnji-jug-ruši-rekorde-turisticki-rezultati-za-pozeljeti-/0/49056/

@ ivanoreskovic,

Ocjena kojom su kolege ocjenili tvoj post govori da su te pročitali i da si im se već popeo na k….

http://www.portaloko.hr/clanak/krajnji-jug-ru%C5%A1i-rekorde-turisticki-rezultati-za-pozeljeti-/0/49056/

.

7 % manje noćenja u hotelima….sad ne mogu ponovo naći, mislim da je u dobrovnik netu. Nije čudo da je kupnja nestala.

7 % manje noćenja u hotelima….sad ne mogu ponovo naći, mislim da je u dobrovnik netu. Nije čudo da je kupnja nestala.

Za žičaru je bitan posjet turista, a on je za sada veći 16 %….

NOVAC JE SAMO SREDSTVO POMOĆU KOJEG SE ZADOVOLJAVAJU POTREBE

Koliko sam vidio novi kompleks Srđ u svojoj projektnoj dokumentaciji sadrži i nove žičare, što može indirektno bit prilično nepovoljno za ATLN!

Osobno mišljenje

NOVAC JE SAMO SREDSTVO POMOĆU KOJEG SE ZADOVOLJAVAJU POTREBE

Koliko sam vidio novi kompleks Srđ u svojoj projektnoj dokumentaciji sadrži i nove žičare, što može indirektno bit prilično nepovoljno za ATLN!

Osobno mišljenje

A gradske vlasti iz luke Gruž žele direktno na Srđ isto jednu žičaru, da li će se ona spajati na ovu postojeću od ATLN nigdje nije točno napisano….

Osobno mišljenje

To je izuzetno nepovoljno za ATLN.
Kao što je netko več napisao:na veliku profitabilnost se konkurencija ljepi kao muha na med,kad je nešto posebno isplativo ne prođe dugo dok netko drugi ne poželi tog istog meda.Tako je to u kapitalizmu.

"Only dead fish swim with the stream"

daj mi molim te link gdje je napisano da ide nova zicara?, ajde molim te nemoj sirit dezinformacije…

gotovo je, ode atln u stečaj 🙂

polako ljudi, konkurencija je fatalna za loše tvrtke, a atln je daleko od toga. ništa ne raste do neba, ali atln sigurno neće postati gubitaš zato će još neko pogoniti žičaru u dubrovniku. sniziš cijenu, dođe više ljudi i svima dobro.

Samo Jako, samo Aljoša, samo Vlahi ...

Neće ATLN nikad u gubitaše,ne pod ovom upravom.
Ali recimo da nova konkurencija “ukrade” 17-18% prihoda iz 2012 godine,smanje NPM od 36% na 26%(da ne računamo državu i lokalne vlasti kojima nikad nije dosta i traže svoj dio kolača.)
U tom slučaju P/E će iznositi skoro 20 a dividenda duplo manja na cijeni od 55 kn.
Nije baš atraktivno.

"Only dead fish swim with the stream"

Da, e sada treba uzeti u obzir da grad nece 2 puta pogrijesiti sa naknadam, da koncesiju nece dati besplatno, itd, itd…pa ko bi isao graditi pod tim uvjetima…

ili jos bolje ko bi se uopce isao inatiti luksicima u dubrovniku??!!

New Report

Close