tu jos cekamo projekt koji je u planu a nadovezuje se na postojecu zicaru, s cime cemo du kao destinacija isticat od svih ostalih, zicarom iz kruzera u grad….
ovo zaista zvuci vizionarski, ali i ostvarivo :TOP
ima li negdje detaljnije o tom projektu?
zaista zvuci originalno.
+ kuzerima se ukida/radi se prijenos troška prijevoza na kopno, ekonomski skroz opravdano.
A kapitala ima….
Razmislit ću.
to je projekt koji ide sigurno kroz 2 godine….
i ne brini se zbog mene, ja sam tu mali igrac, jedino sta zelim je da ova dionica uspije na zse-u…i sa svojim pisanjem i novostima o samoj dionici cu to i postici…
a na vama je da odlucite kupiti ili ne
i ne brini se zbog mene, ja sam tu mali igrac, jedino sta zelim je da ova dionica uspije na zse-u…i sa svojim pisanjem i novostima o samoj dionici cu to i postici…
a na vama je da odlucite kupiti ili ne
Eto kolega, moram priznati da ste ovom konstatacijom (pogotovo ovime što sam boldao) uspjeli nadmašiti nenadmašivo. Dakle, vi ćete svojim pisanjem postići da ova dionica uspije na ZSE?! Tko sam ja da vam stojim na putu, mogu vam samo poželjeti svu sreću ovog svijeta, vjerojatno će vam trebati.
Na kraju samo jedan dobronamjerni savjet u formi citata koji vam po mom mišljenju može itekako pomoći:
“Bez sumnje bi bilo bolje koncentrirati se na jednu dionicu za koju znate da će postati vrlo profitabilna, nego si smanjiti rezultate na prosječnu razinu, samo zbog diversifikacije. Međutim, to se ne radi zato što se ne može napraviti pouzdano. Nadmoćnost diversifikacije je u biti pragmatično nepriznavanje “selektivnosti”, za koju Wall Street konstantno plaća naknadu.”
Benjamin Graham – Inteligentni investitor (1973.)
da imas pravo, nema meda i mlijeka al rastemo 30% godisnje, nije stvarno neka stopa….imas pravo isprana dionica….
daj ljudi malo pogledajte br.1 mogucnost dionice, br.2, maknite se samo od BV
kazem opet stopa rasta godisnje vec 5 godina je 30% ili vise od 30%, prosle godine smo rasli u prihodima i dobiti 60%, ove za sada bez spice sezone 30%
ja sam rekao da je ova dionica bomboncic, i da to nije druk, nego brojevi tako govore….
i to je cinjenica, a vi pisite svi sta hocete ne obazirem se
Slažem se bombončić, ako i HR turizam podbaci, a hoće, ovdje u Dubrovniku je iz godine u godinu sve veća gužva….Više mi nije gušt otići na Stradun na kavu kad dolazim sa autom i probijam se po sat vremena i gotovo isto toliko čekaš parking.
[emo_smijesak]
jel trebam samo napomenuti kakva ce se odluka dogoditi za par sati???
Jel trebam napominjat sta to znaci za nasu dionicu???
– Gradski su interes tih zajedničkih sadržaja koje će dobiti građani. Vrlo skoro očekujemo i početak uređenja tvrđave Imperial da se može bolje iskoristiti tih pola milijuna putnika godišnje koliko ih koristi žičaru za Srđ.
pa izracunajte cifru koja proizlazi iz putnika…500.000 x 10€= ??????
bio jucer na srdu, vozio se zicarom….fenomenalno sve izgleda
redovi turista, autobusi sa turistima dolaze ispred same polazne stanice….radi se bez stajanja, gore dolje….
prekrasnoooo
ivanoreskovic
Sigurno si i sam sebi dosadan s tolikim pisanjem.
@ ivanoreskovic ,
stvarno si pretjerao sa svojim drukanjem .
Jasno je da ti nastojiš nekome uvaliti svoje dionice a hočeš zadržati dobit.
Po toj cjeni (bez dividende) mogu kupiti samo pušioničari.
Dividenda će biti isplačena 12.08.13. ali samo onima koji su tu dionicu imali 26.07.2013.