ATLN (Excelsa nekretnine d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATLN (Excelsa nekretnine d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

prilika je i sada, i bit ce prilika sve do 150 kn…jer za 3 godine je dividenda od 10 kn….

rezultat je onako kako sam predvidio, efekt spajanja hotela odi će se vidjeti tek u 3 kvartalu sve u svemu bolje ne može ni biti, kao što sam predvidio dionica će na 90kn uskoro-svi su pokazatelji u plusu-na konju smo ili raketi.

hvala bogu da je netko tu samnom, da nisam sam:), kolega anthony, pre dobro izvjesce, fasciniran sam stvarno poslovnim uspjehom i strategijom uprave atln-a

ivanoreskovic
Sigurno si i sam sebi dosadan s tolikim pisanjem.

ljubomorne ne trebamo tu, samo rijeci hvale, da ponovim 20% prihodi, 30% dobit….ove godine dobit po dionici preko 6 kn, zivot je lijep kada si na pobjednickoj strani

jel bi mogao netko predpostaviti ko skuplja, ili su u potanju spekulanti?

sigurno preko 2000 komada je skupio ovaj tjedan ako je jedna osoba

Ako te to tako jako zanima kupi knjigu dioničara.

Vaš link …[/url]

inace venecija nije u eu, pa biljezi smanjenje prometa???, gluposti, gluposti, gluposti…

tu jos cekamo projekt koji je u planu a nadovezuje se na postojecu zicaru, s cime cemo du kao destinacija isticat od svih ostalih, zicarom iz kruzera u grad….

U Dubrovniku više od 11 tisuća turista sa šest kruzera

minimalno ih je 10% otislo na srd….

http://dubrovacki.hr/clanak/54096/trip-advisor-i-flipkeycom-proglasili-dubrovnik-top-odredistem-za-jesenski-odmor

Razmisljam o kupnji, vjerujem da je ATLN još uvijek povoljna. al Ore me malo brine 😉

New Report

Close