ATLN (Excelsa nekretnine d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATLN (Excelsa nekretnine d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Hehe.. Slažem se da je interes malih dioničara isplata dividende ali rashod knjižen kao amortizacija baš i nije nabijanje troškova u smislu, kupi auto na kraju godine da platiš manji porez pa makar ti ne trebao. Veća amortizacija danas je veća dobit od te imovine sutra, to su ipak osnovne stvari. ATLN će ipak tek morati ući u investicijski ciklus, a onda sigurno neće biti tolike dobiti za isplatu dividende. A mogu oni odlučiti da neće nešto posebno investirati, pa još neko vrijeme ubirati dobit i isplaćivati visoke dividende ali to će ih na kraju učiniti nekonkurentnima i odvesti u propast. Ne čini mi se baš da su toliko ludi.

atln nekonkurentan ako isplacuje dobit???, oni rentaju nekretnine(sve obveze prebacuju na zajmokupca), rizika nema….a sto se zicare tice tu svoj posao odraduju vrhunski….dali ce ici u nove investicije neznam, vjerovatno hoce jel se mladi luksic sigurno zeli dokazati….

istina je ovo za amortizaciju, ali treba proci period od 11-12 godina, a i u tom periodu treba ponovno ulagat…razumijete sta zelim reci…

na zalost netko pritisce prodaju, ja sam se bio malo podmetnuo ali nedovoljno…

pravu vrijednost dionice cemo vidjet na objavi rez….ako ode opet iznad 60 kn znam da nisam pogrijesio

pravu vrijednost dionice cemo vidjet na objavi rez….ako ode opet iznad 60 kn znam da nisam pogrijesio

Prava vrijednost dionice ne ovisi o trenutnim rezultatima a pogotovo ne o trenutnoj cijeni…No mlad si, naucit ces…

naucit cu imas pravo, u 2 mjesecu sa 30% vecim portfeljom, pa cu na maldive ucit o zse-u, hehehehe

Ivane,
pusti altruiste, poberi dividendu i čekaj priliku za dokup, bit će ga još povoljno prije kraja sezone. Ja ju čekam između 50 i 55kn (bliže 50) Bit će ovdje još rasta i bez g. XY, iako bi sa njim bilo puno lakše….

ko brani cijenu?, hmmmm

Kad je ovdje zadnji dan za dividendu?

Ja mislim danas.
http://www.mojedionice.com/fund/KalendarDividendi.aspx

Danas se guraju na asku, što nas tek čeka sutra.
P.S. Nisam na bidu.

Ja mislim danas.
http://www.mojedionice.com/fund/KalendarDividendi.aspx

[/quote]

24.07.2013.

Danas vam je zadnji dan dividendu.
Datum bez prava na dividendu: 24.07
Valjda ovi koji sada kupuju znaju što to znači. Da sutra ne bude čuđenja.

P.s. trenutno niti kupujem, niti prodajem.

New Report

Close