da bas gledam naloge, ovo su sve nalozi od jedne osobe, kada ta osoba makne naloge opet smo na 55 kn,
Nisam baš siguran da su tu nalozi samo jedne osobe. Negdje tu je i moj…a znam da ostali nisu moji. [emo_namigusa]
A, što se tiče scenarija:
a)dugoročno – dobar! [emo_palacg]
b)kratkoročno – ne znam. Znat ćemo više oko 24.07.
da bas gledam naloge, ovo su sve nalozi od jedne osobe, kada ta osoba makne naloge opet smo na 55 kn,
jel ima ko kakvu ideju kakav nas scenario ceka?
Otkud tvrdnja da su nalozi jedne osobe, možda je i vaših par naloga, svi želimo što jeftinije kupiti, ali takve tvrdnje ne stoje.
Scenarij je tko kupi po ovim cijenama, sigurno dobiva dividendu, a poslije cijena par kuna gore – dolje nije bitna.Bitno je poslovanje društva koje će sigurno povećati dobit u 2013.godini i nastavit će sa isplatom dividendi.
sada znamo ko skuplja…
kanabis ja sam u ovoj dionici od početka ja sam je kupovao i po 17-18kuna i po 62-63kuna ako je iko zna to sam ja-ja nisam vršio analizu dosadšnji kretanja cijena(povijest je povijest) nego govorim o budućim kretanja cijene-ovo sada što se događa događalo se i prije sa ovom dionicom-ja sam kupovao burek sve ove godine-ali sada to rade drugi ništa čudno-ima dosta ljudi koji su kupuli ovu dionicu po 150-200kuna a lukšić drži ~85% dionica ovdje je problem samo likvidnost dionice ništa drugo-kada se probijemo prema 70-80 kuna što i očekujem biti će druga story- dati sada 50 kuna za ovu dionicu je skoro kao da je kupuješ đabe-neki su to već prepoznali a neki tek nadolaze-samo hrabro naprijed
Dovoljno je tu i tamo baciti pogled na zadnjih par stranica teme: Best buy. Pa, samo vidjeti koliko ljudi spominje ATLN kao dionicu koje žele ili su je kupili ili pokušavaju. [emo_palacg]
Da, top 10 skuplja. Dobra vijest.
1. SUTIVAN INV.. 2.862.971 85,83%
3. BUNGIĆ FRANO 10.291 0,31% +3.601
4. BANOVAC LUINI 8.921 0,27%
5. FRANIĆ SENKA 7.364 0,22%
6. LEJO IVAN 5.935 0,18%
7. CRNIĆ JOSIP 4.620 0,14%
8. ALVIŽ NICOLAS 4.558 0,14%
9. GRIZELJ MIRO 4.469 0,13%
10. KRHEN IVAN 4.314 0,13% +50
uzet im dozvolu ne mogu, ali mogu traziti odredenu koncesiju pod uvijetom da se ne bune vise….
A to moze biti problem poznavajuci hrvate
Nista novo, stari slucaj, kriv je onaj tko im je izdao “nezakonitu” dozvolu…ali nitko ne spori da zicara treba raditi, radila je i prije rata, nego sada ljudi ispod zicare zele mali dio zarade, vjerojatno ce jednog dana i dobiti neku naknadu za zicaru nad glavom, koja je kako sami kazu ipak tiha i ne buci previse…
sve se meni cini da ovdje nece biti jeftinog dokupa, pa sam i ja poceo grickat…
previše su dobri pokazatelji da bi bilo jeftinijeg dokupa.
i ne samo da su sada dobri, nego su i u uzlaznom trendu već par godina (i to u godinama ekonomske krize!)
prihodi rastu iz godine u godinu, dobit raste iz godine u godinu, bonitetna ocjena na najvišoj razini… svatko tko ima volje može lako provjeriti, to su sve javni podaci…
343, da ne misle ljudi da navlacim bez pokrica
343, da ne misle ljudi da navlacim bez pokrica, ali takoder preporucujum uz ovu dionicu, maistru, neka se samo pogledaju javne stvari, a i bio sam i vidio to sve…