ne razumijem lazno povlacenje, ja taman imam toliko dionica da mi dode jedan put da ih stvarno poklopim, heheheeh…al ih nedam
ne razumijem lazno povlacenje, ja taman imam toliko dionica da mi dode jedan put da ih stvarno poklopim, heheheeh…al ih nedam
evo poklopio netko preko 1400 dionica, ali mislim da će se pokajati jer će ih teško vratiti po toj cijeni, a i izgubio je dividendu
Nije izgubio dividendu ako kupi do 24.07.2013.
Pitanje je hoće li kupiti ili ne.
Dobit raste iz godine u godinu,dividendu redovno isplaćuju, za očekivati je i veći rast dionice kad je prepoznaju ulagači.
jos cemo taj dan imati pad do nekih 48 kn, a nakon toga razine ispod 50 kn ce biti jako jako daleka proslost
gledajući šta se odvija ja mislim da bi dionica mogla preskočiti 60 kuna do dividende a potom se vratiti na 50 kuna a do 10 mjeseca negdje na 60-100 kuna ovisno o nekoliko faktora (ako se poklope)
Treba još malo pričekati, pa ćemo više znati.
Da li će pasti ispod 50 kn ili ne, će ovisiti ponajviše o idućih nekoliko trgovinskih dana. Ukoliko se zadržimo na ovim razinama, najvjerojatnije će pasti ispod 50 kn kako kaže i kolega ivanoresković. Ukoliko uspije probiti granicu od 60, tada će teško nakon ex dividend day-a (24.07) pasti ispod 50. Gotovo nemoguće.
Osobno trenutno ne kupujem jer ne znam u kojem će smjeru ići. No, nakon 24.07 ću obvezno nadokupiti. [emo_palacg]
U svakom slučaju će biti zanimljivo pratiti trgovanje idućih dana. Vidjeti da li je se možda opet priključio gospodin xy, trezor ili pak obični navlakači s lažnim nalozima.
tako je, iako mislim da je obicni sa laznim nalozima…al takoder nakon 24-og isto cu nadokupiti….skroz sam pretransformirao portfelj, samo sam ostao na 2 dionce, atln i mais, + 40% cash
Dubrovnik; u prvih 6 mjeseci 13 posto vise gostiju.
http://www.suvremena.hr/25665.aspx
Jel ima ko saznanja?, dali se ovdje skuplja ili sta se dogada?, malo vidim napad na cijenu pa kasnije pustanje,
da bit ce problem ako krene to isto iskrcavanje poslije ex daya…
cudni su naumi tu