seeker da i ne , cijena mozda malo poraste do neki 60-70 kuna ali će nas onda moći istisnuti većinski vlasnik za male novce(ne više od 80 kuna)- a ova dionica realno gledano vrijedi 150 kuna (za pet godina naravno ako nastavi ovako rasti)
Slažem se…zato sam i napisao TRENUTNO… ali kažem, situacija je kod PLAG-R-A slična i ne idu u istiskivanje malih. Ukoliko se ne varam.
Ali uglavnom se slažem s vama. [emo_smijesak]
Naposljetku, kupovina trezora bi nas rješila većine ovih burek investitora koji koče rast dionice. Primjerice, ovaj lik na prodaji je kupio u ponedjeljak 650 dionica (65H) po 54 kn, a već danas (idući trgovinski dan) ih pokušava prodati po 55,43. Takve burekdžije samo štete daljnjem rastu. I to mi je trenutno glavni razlog zašto priželjkujem trezorsku kupovinu. [emo_palacg]
šta ja znam ali vidim da je tendencija lukšić grupe da pogotovo hotele žele u 100% vlasništvu pa mislim da je i kod plag i atln za očekivati da će nas otkupiti-zasto dijeliti dividendu kada možes sve sebi-a obe firme odlično posluju-to je moj feeling( a i do sada sam osjeća neke stvari-više pogodim nego što promašim)
Po načinu postavljanja većih naloga na bid i sitnih za spuštanje na ask, ja bih rekao da je g.xy opet krenuo u kupovinu.
Mozda je prepoznao da je pogriješio preranim izlaskom zadnji put.
nikakav xy, ja sam sa nalozima tu, a netko sa H me prati kako god ja stavim naloge
Slažem se još uvijek nema gospodina xy to su svi mali igraći koji su zadovoljni sa 300-400 kn zarade, ja sam tako na atln-u od 2008 zaradio podosta, ali sada čekam pravi skok(nisam H).
Ovoj dionici je buducnost za godinu dana 100 kn, i tu vise nema rasprave…doci ce do pada na 46-48 poslije ex daya i onda ide objava rezultata za 2q koja je odlicna i torpediranje preko 60 kn, ja sam sada postavio naloge da izbijem sve buregdije
doci ce do pada na 46-48 poslije ex daya i onda ide objava rezultata za 2q koja je odlicna i torpediranje preko 60 kn,
koji su to datumi? neda mi se tražit sad, hvala
ja znam koji su moji nalozi, a ovi ostali mi izgledaju pomalo sumljivo, stalno se micu, i premicu, mjenjaj i neznam sta sve ne….
Tako da mi je ta igra nejasna
ja znam koji su moji nalozi, a ovi ostali mi izgledaju pomalo sumljivo, stalno se micu, i premicu, mjenjaj i neznam sta sve ne….
Tako da mi je ta igra nejasna
Slažem se s vama. Mislim da su to bili tzv. lažni nalozi koji su postavljeni sve dok se nije prodalo onih 650 dionica… kad su se prodale, pomakli su se i lazni nalozi s kupnje.
Igre tipične za ZSE. [emo_smijeh]