ni ovi koji su kupili po 57-58 nece izgubiti na svojoj investiciji —ja sam ih kupovao i po 64 prošli put kada je došlš do ove granice a ne mislim da ću na njima izubiti samo treba čekati pravi skok dionice.
Sletio prvi avion FlyNonstopa(Norveska) u Zračnu luku Dubrovnik, ostatak godine gotovo rasprodan.
http://dubrovacki.hr/clanak/52689/prvi-let-iz-flynonstop-stigao-u-zracnu-luku-dubrovnik
Zaglavila žičara?
Danas opet netko cekao 16h pa udario sa manjom kolicinom po bidu, mislim da netko stvarno vuce cijenu na dolje…
kao sto se to redovito radilo na KORF-u na 143 kn ali prema gore….
Zaglavila žičara?
http://www.dubrovniknet.hr/novost.php?id=24497#.Ubn5l1W9S01
Ali jeste vidjeli da je bila puna putnika a još je bilo 30 ljudi u redu za vožnju-žičara radi punom parom.
TREBA biti strpljiv i polako skupljati dionice po što nižoj cijeni a za tri mjeseca prodati na 90 kuna[emo_smijesak][emo_smijesak][emo_smijesak][emo_smijesak][emo_smijesak]
je li ovaj forum stvarno prepun “vidovitih milana”???…ili su to ipak samo forumski navlakači??? [emo_zloban]
use the force otto use the force(ja stojim iza svojih predviđanja) 3 mjeseca nije dugo za čekati da vidimo tko koga navlači ili svlači
morat ce i neki manji fond koji ima dionice sa dividendom zagrist…..
meni se cini da je moja kupnja u 11 mjesecu jako, al jako, PUN POGODAK
Sa free floatom od 472.839 dionica i lividnim MCAP od cca 10 mil kn, odgovara više poljoprivrednoj zadrugi, nego interesu nekog fonda, s obrirom da je minimani tržišni MCAP
100 mil kn .Ne zadovoljava ni kriterij 155 minimalnog free floata.
Ovdje trguju mali špekulanti.a ne fondovi.
Ovo je dionica za dugoročne investitore koji se zadovoljavaju sa 5 do 10% kamate
kroz dividendu.
Vrijeme je za tutanj,sindikat se iskrcava!!!!
DUBROVNIK POD TOPOTOM GOMILE: Čekalo se za ulazak na Stradun
Ovo je sasvim dobra firma, a samim time i dionica, neovisno ušli u nju fondovi ili ne (vjerojatno ne).
Ako već smatrate ovu dionicu “poljoprivrednom zadrugom”, onda nemojte trošiti svoje dragocjeno vrijeme na nju pisajući o tomu na forumu, niti je imajte u portfelju i sl. Imate tamo mgma, ingr, vlds, diok… prave špekulantske dionice. Ovo je ipak za dugoročne investitore koji očekuju siguran povrat. [emo_palacg]
P.s. povećanjem kapitala, knjigovodstve vrijednost će iznositi nešto malo više nego li sada; 55,56 kn ako se ne varam.
tako je sve se slazem, buducnost je svijetla, 100 puta sam to pisao, samo je zalosno sta je na zse-u, jer da je negdje drugdje vec bi vrijedila 100-150 kn, ako ne i vise, al polako, ovdje cijena ne ide dolje, nego samo up,up,up….
sad cemo se vjerovatno suociti s padom likvidnosti pa ce cijena prije dividende doci na neki 50-ak kuna…
al onda poslije objave 2q opet up,up, i tako ta svaki kvartal…