ATLN (Excelsa nekretnine d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATLN (Excelsa nekretnine d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ali to nije sve ja mislim da će lukšić grupa u nedalekoj budućnosti kao vlasnik ~86% dionica otkupiti sve dionice(to su već napravili sa hotelima)— sad je vrijeme za uloviti zadnji vlak sutra će biti kasno. nikoga ne nagovaram na kupnju ali svi su elementi tu za polet dionice

nema pada, napoko je probilo 50 kn, ostat ce na 55 do isplate dividende,

bolje polako ali sigurno gore, nego da se za 5 mjeseci ispuse…

netko ulazi na velika vrata, pokusava jos uci na razinama 55 kn, al nema vise prodavaca…

Ja to vidim drugačije,

neko stvara umjetnu potporu – skrivenu kupnju da Vam proda na 57-58 i pokupi dvije gotovo tri dividende, gledajući da se prosječno trgovalo zadnjih mjeseci na 45,5 kn

NOVAC JE SAMO SREDSTVO POMOĆU KOJEG SE ZADOVOLJAVAJU POTREBE

Da trgovalo se po 45 kn, bio je KORF nedavno i po 100 kn, ali sada je 150 kn, ovdje se ocekuje dobit od 15-20 mil. kn, tako da vise po 45 kn ne bu islo….

50 ce zadrzat jedno dugo vrijeme…..

Iskrca li se netko po bidu na ovih 760 komada..odosmo u mp3. Čudo da se ne makne nalog, al mislim da neće dugo biti tu.

Da te odmah demantiram…

manja dobit je prvog kvartala je zbog povecane stope amortizacije( to ti inace rade tvrtke koje su toliko sigurne da im nece nista pokvariti godisnju dobit)

kao drugo sam vlasnik je rekao da prihodi idu vise od 25% gore ove godine, pa ti racunaj koliko dobiti vise

kao trece sama koncesija na zicaru ce se preliti na potrosace

kao cetvrto kakav pad dobiti????, pa oni samo kupuju i sire se!!!! I to bez kredita jer ga nevole(zicaru su uzeli sa 2% kamate od hbora, a svoje pare orocili na 3%)

kao peto, nemoj biti ljubomoran, jer si vjerovatno kupivao dlkv po 1000, dioki po 600, itd

Dakle, dividenda na razini skoro 10% vrijednosti dionice, a vlasnik kaže da prihodi idu još 25% gore. Kolega Plavac je već postao gomile članaka o posjećenosti Dubrovnika koji bilježi puno veću posjećenost od prošlogodišnje. Ako usporedimo dividendni prinos ATLN i Ht-a ili ERNT, mislim da poslovanje ATLN pruža puno veću sigurnost dividendnog prinosa od ove 2 navedene. HT-u padaju prihodi, ERNT je imao izvanrednu teško ponovljivu godinu,a ovdje je realnost povećanje prihoda i dobiti[emo_palacg]

Nije bogat onaj koji nema, nego onaj koji ima

to je sve istina, kao sta sam i napisao,

Samo ovdje dionica ide sporo gore, pogledajte bila je 35, pa je dosla do 45, pa ostane na 40, pa dobra vijest je lansira na 50, pa stane na 45, itd

Netko ju je počeo skupljati, međutim prometi su dosta maleni tako da ne vjerujem da je uspio značajno podebljati poziciju. Ako se prodaja pošteno naslaže, moglo bi doći do brzog čišćenja aska jer po bidu upada sitno.

Nije bogat onaj koji nema, nego onaj koji ima

Upozorio sam neke na cijeni od 57-58 kn da je to bilo to, Tako je nažalost na ZSE, dionica je 2 dana popularna a zatim se vraća odakle je krenula. U ovom slučaju na cca 45 kn. [emo_mrgud]

Trenutno je cijela burza u padu, cak neko duze vrijeme, biti ce prilike za jeftiniji dokup, dividenda je tu, i sada ce svako povoljno fin. izvjesce poticati interes za ovu dionicu, a sigurni smo da tu prostora za rasti ima jos puno…

TREBA biti strpljiv i polako skupljati dionice po što nižoj cijeni a za tri mjeseca prodati na 90 kuna[emo_smijesak][emo_smijesak][emo_smijesak][emo_smijesak][emo_smijesak]

New Report

Close