ATLN (Excelsa nekretnine d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATLN (Excelsa nekretnine d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Pa AUDIO ne prodaje, imaju oko 1,6% i Linić je najavio da će se prodavati manjinski udjeli , imaju oni toga u par stotina firmi, ali mislim da su rekli neki rok od 2-3 godine…

A cijena dionice je uzlazna, sada prodaju oni koji su kupovali ispod 50 kn, za burek, kad se to isuši, onda će i cijena prema gore, ex divident day je krajem srpnja mjeseca a ne ovoga koliko sam ja to pohvatao…

Datum bez prava je 24.07.2013.

25.04.2013.
http://www.hrt.hr/index.php?id=vijesti-clanak&tx_ttnews%5Btt_news%5D=208619&cHash=747d948179

“…Strategija pokazuje da je u iduće dvije godine potrebno ići na privatizaciju ili prodaju udjela u više od 400 tvrtki u kojima država ima male udjele…”.

Onaj link ne funkcionira pa se može proćitati i ovdje;
http://www.index.hr/vijesti/clanak/peti-u-europi-po-vrijednosti-drzavne-imovine-quotdrzava-ima-jako-puno-toga-s-cime-ne-zna-sto-biquot/674550.aspx

Dajte ljudi prije neki dan imate moj post, na par strana prije,rekao sam da lupam po 100H nalogu koji se namjestio na 50, očigledno je htio nekome jačem omogučiti ulaz ispod 50, djelomično je u tome i uspio, ali pogledajte cijenu, narasla je tek 12,13%. Kakva prodaja, da se pojavi veća količina nekog uljeza bila mi smazana u roku sekund. Ili je MM ili se nekom omogučava jeftiniji ulaz, pitanje je s koliko će se kupac zadovoljiti ili je već zadovoljan, da ju puste s lanca bilo bi veselo.

Nije bogat onaj koji nema, nego onaj koji ima

95% prometa išlo je po asku danas[emo_palacg]

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

morat ce i neki manji fond koji ima dionice sa dividendom zagrist…..

meni se cini da je moja kupnja u 11 mjesecu jako, al jako, PUN POGODAK

Ja samo primjecujem da je danas zadnja transakcija 15 sekundi prije zatvaranja burze bila po najnizoj cijeni u cjelodnevnoj trgovini, netko ocito cijenu tisce prema dolje….

http://www.seebiz.eu/zracna-luka-dubrovnik-rezultati-u-pet-mjeseci-iznad-ocekivanja/ar-65768/

I jučer je netko na kraju dana lupio po bidu pa je današnjim danom propustio zaraditi 15%
p.s. samo nije njemu do zarade nego do štopanja.

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

zašto kupiti atln? razloga je puno-dividenda 4,6 kuna-BV 56 kuna-zadnja cijena 56,5 kuna-projekt iza grada u pripremi-cijena karte za žičaru 92 kuna-8000000 kuna zadržane dobiti koja se može koristiti za divivdendu ili razvoj firme-povećanje temeljnog kapitala za 5000000 kuna-hotel odisej(koji je donosio gubitak) pridružen JLH što znaći sigurna dividenda bez troškova-profit za ovu godinu će biti preko 20000000 kuna-a cijena dionice do kraja godine na razini od 90 kuna.

:)))) e tu se slazem!!!

netko ulazi na velika vrata, pokusava jos uci na razinama 55 kn, al nema vise prodavaca…

New Report

Close