ATLN (Excelsa nekretnine d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATLN (Excelsa nekretnine d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Bez straha od čega?

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Bez straha od čega?

pa da ne prođe predstečajna.

ups to je na diokiu.

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

hahahahah, dobra, dobra

ma sve se filtrira, svi misle da je predstecajna gotova stvar, a to je tek pocetak…

JP M je i sam rekao da ce kriza trajati do 2020., a do tada, malo ce njih ostati

Baš sam odlučio malo pogledati ovaj ATLN…prije mi nije bio u fokusu. Kako meni, tako i mnogim drugima. Ruku na srce, sad mi je žao (jer sam kasno ušao).

Uglavnom, firma kojoj za vrijeme najveće krize (2008-2012):
-Prihodi (od prodaje) narastu 177,77%,
-EBIT 509,63%,
-Dobit 443,84%,
-Odnos dug/kapital se smanjuje od 2010,
-Isplaćuje dividendu 7-10%…

…zaslužuje bolji tretman. Ovo otključavanje vrijednosti se pokazuje opravdanim.
Čestitke imateljima koji su ovo prepoznali na nižim razinama. [emo_palacg]

moj prosjek je 53 kn, par tisuca komada….

svaka cast ako je tako, ja sam kupio u vrijeme kada je xy izasao van, i kupit cu ponovo poslije dividende…

Meni novci sjeli dan poslije objave da ide dividenda ua ATLN, i odmah skocila cijena, tako da sam novi tu, a to mi je lova koju sam planirao za dividendnu dionicu, mislio podebljati TUHO, i onda mi ovo uletilo, ova dva dana kupio preko 2.000 komada, cilj mi je 3 tisuce, sad vise ne moram zuriti,
ali bojim se ako budu dobri rezultati ove turisticke sezone da ni poslije dividende nebude velikog pada, unatoc naplati koncesije, neto dobit od barem 15 mil. kuna garantira i iduce godine dividndu, moje misljenje….

Da istina a vidimo i sami kako dubrovnik jedini ima porast u svim segmentima…

ma neda mi se vise pisat, ispada da nagovaram nekoga…

Sve sam pisao tamo 1,2 mjesec mozete vidjeti moje postove…

Uzivajte ljudi, toliko od mene

ovo je bila super kupnja na 35kn. sad je kasno pisati o nekom velikom otkriću. [emo_smijesak]

@rohbau
misliš ako si ti prodao da se više ne isplati kupiti, tj. da će sada padati? da nisi ti vidoviti Milan?[emo_smijesak]
Ja sam kupio po 28 i prodao po 43…i ode voz. Ponovo kupio na 46, 49, 51…i ne prodajem ispod 200 kn.

nisam. iako kad vidim tebe da se pojaviš na temi i da zazivaš 2x – 3x veće razine iz iskustva znam da bih trebao bježati [emo_namigusa]

nemojte zagadivat jednu od najbolji dionica na zse…

Vi svi koji ste prevareni, nemojte ovo trovat

Lp

New Report

Close