ATLN (Excelsa nekretnine d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATLN (Excelsa nekretnine d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Koje je po vama fer trzisna vrijednost?

Gledajući dividendu koju isplačuje PLAG, ATLN bi trebala biti 113 kuna. Ja sam skrominiji dao bih ju jeftinije[emo_cool]

Nije bogat onaj koji nema, nego onaj koji ima

lijepo je biti ovdje dionicar, nakon ex daya, ja cu jos nadokupiti ovoga….za sada imam dvije utvrde, ne treba mi kosarica s puno jaja, dosta su dva, adrs, atln…..

Hvala upravi na odlicnim akvizicijama i potezima!!!

Da jest tako dobro, kako tvrdite da jest – tada trpaš i ne hvalis svog Lipicanera.
Čim ste počeli filozofirati – kruha svagdašnjeg tu nema.
Niste ekipa, niti ćete ikad biti – samo parcijalni interesi, tko će prije koga…

Poslovanje dobro. Dividenda dobra. Potencijal dobar.

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

Borba je za svaku kunu….

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Čini se lijepa priča, tehnički odlično izgleda.

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

@ivan
60kn je fer cijena, po meni!
na to treba dodati još neke premije….
bid pokazuje da ima investitora koji to znaju…

60 kuna je 10% na dividendu.

raspojasala se[emo_smijeh]

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

racunajuci da je sam luksic najavio da ove godine za atln ocekuju jos bolje rezultate nego prosle( prosle je bilo 25% povecanje prihoda), sukladno s tome, kako je to takva djelatnost, povecat ce ce i dobit 25%(eventualno manje 20% zbog povecanja stopa amortizacije), tako da tu 5 kn bi mogla postat redovita dividenda, posto su ove godine imali 15 mil dobiti…

Meni se svo to poslovanje jako, jako svida,

Bez straha blokada tek na 62 kn[emo_vrtimise]

New Report

Close