Naravno da direktor nije komentirao takvu glupost. Ako će biti, bit će 1-2 %. Zamislite da dam zemljište u koncesiju Petrolu a oni meni plaćaju 25 % od prihoda![emo_smijeh]
Osim toga Vlahušić je i za Srđ i općenito investicije. A ovo bi bilo kontra toga. Osim toga Atln je postojao i bez žičare i cijena na burzi 282 kn.
Osim toga Vlahušić je i za Srđ i općenito investicije. A ovo bi bilo kontra toga. Osim toga Atln je postojao i bez žičare i cijena na burzi 282 kn.
Ipak je cca 50% prihoda i 80% dobiti od žičare. Samo kažem, ipak je to ja mislim stvar pregovora pa mi se čini kao da gradonačelnik nastoji steći što bolje pregovaračke pozicije, npr. da se lakše izbori za jeftinije karte za građane Dubrovnika. Makar o tome trubi već par godina, koliko je žičara i otvorena. A Lukšići nisu htjeli razgovarati o jeftinijim kartama prije lokalnih izbora, što je ovaj prilično osobno shvatio i sad se prijeti da će opaliti koncesiju na 25%
Ovo sa žičarom mene jako brine, jer su lešinari namirisali krv.
U našim prilikama to nikada ne završi dobro, a ovi su se izgleda ustremili baš na to, iz principa. Naša politika, pogotovo sadašnja će radi bifteka zaklati i tri krave, pogotovo ako ih je susjed hranio.
da sigurno ce jednoga od najvecih investitora zadnjih 20 godina opeljit, daj ljudi molim vas, ko da neznate sta je politika….
Mora tako covjek za medije, da dobije naklonost biraca…a iza toga svega on i luksic dva najbolja frenda(okrecu jance zajedno)
Isto kao i linic, on ce bankama diktirat kako da rade….a da nema tih istih banaka i kratkorocnih pozajmnica ni jedna vlada nebi funkcionirala…
Tako da vam je to sve tresla se brda rodio se mis…
Bit će zanimljivo tamo oko 24.7. kad je ex dividenda day, kako ćemo se približavati više tom datumu, tako će cijena rasti.
Evo baš čitam da mirovinci nemaju više niti jednog turista nakon što se RIVP povlači osim nešto PLAG. S obzirom na obilnu dividendu i trenutnu cijenu, ne bi li to bilo izuzetno razumno ulaganje, puno bolje nego DLKV ili IGH ii…[emo_smijeh]
Evo baš čitam da mirovinci nemaju više niti jednog turista nakon što se RIVP povlači osim nešto PLAG. S obzirom na obilnu dividendu i trenutnu cijenu, ne bi li to bilo izuzetno razumno ulaganje, puno bolje nego DLKV ili IGH ii…[emo_smijeh]
Ne smiju ulagati u ovo zbog premale trzisne kapitalizacije. S druge strane, u KORF recimo mogu, a mislim da ga nemaju. Sad hoce li, tko zna…
Ne smiju ulagati u ovo zbog premale trzisne kapitalizacije. S druge strane, u KORF recimo mogu, a mislim da ga nemaju. Sad hoce li, tko zna…
[/quote]
Tako je, ostaju OIF-ovi ili stranci 01.07. ulazimo u EU, tržište će nam izanalazirati, 10% dividende mislim 26.07. , Dubrovnik, bit će ovo jako dobro btw. KORF još uvjek ne isplaćuje dividendu
Budite sigurni da će Atln investirati u najbolje apartmane na Srđu, na najboljoj lokaciji.[emo_palacg]
tako je; naravno!!!!,
Znate da je vec 70% projekta rezervirano