Nije realno da ce rasti toliko…
Al sve skuplja i skuplja postaje, meni je prosjek 40 kn….
Netko iskrcao 2100 komada a kupnja za 200 komada veća nego je bila. Ajde, samo naprijed![emo_palacg]
polako, luksic mladi princ dinastije, ima velike planove za RH, zeljan dokazivanja 29 godina
Nije realno da ce rasti toliko…
Al sve skuplja i skuplja postaje, meni je prosjek 40 kn….
Meni je prosjek 100 kn ali ga svaki dan spuštam( dobro, ne doslovno svaki).[emo_smijesak]
Spuštaš ga ti, to je jasno. Koliki ti je sad?
Sorry, 50 mi je prosjek. Nego..transparentnost, poštenje, rast prihoda, velika dividenda, povećanje temeljnog kapitala( tko to ima na zse a da ga nije isti dan dan smanjio pa povećao). A veliki potencijal i zbog Srđa!!! Meni prekodovoljno.
a culi ste sta kaze gradonacelinik u izbornoj noci….
Nema vise stvari koja moze sprijeciti projekt, isto tako ubrzano ce sazvati 2 radne skupstine na kojima ce sve biti rijeseno….
Tako da je golf na srdu rijesen…..
A bogatasi sigurno nece, barem ne svi ici cestom do grada….
Zicara je pun pogodak!!!!
Ja sam lupio djelom i po ovom kolegi H, samo neka glumi jaku prodaju, dobit će još po repu[emo_smijeh]
Mislit da ćemo i idućih dana zadržati ovakvu likvidnost što će biti dobro za dionicu jer će i mediji obratiti više pozornosti na nju. Tad će i dijoničari ht-jovci , većina njih prvi puta čuti za nju a neki i početi kupovati.
Sve pet, samo ne znam koliko će Vlahušić opaliti % na prihod od žičare na ime koncesije?
Izgleda da je Hajdaš prepustio gradu da odredi visinu koncesije, a čini mi se da je gradonačelnik prilično “nabrijan” na Lukšiće. Kometar?
http://slobodnadalmacija.hr/Dubrovnik/tabid/75/articleType/ArticleView/articleId/207002/Default.aspx
Sve pet, samo ne znam koliko će Vlahušić opaliti % na prihod od žičare na ime koncesije?
Izgleda da je Hajdaš prepustio gradu da odredi visinu koncesije, a čini mi se da je gradonačelnik prilično "nabrijan" na Lukšiće. Kometar?
http://slobodnadalmacija.hr/Dubrovnik/tabid/75/articleType/ArticleView/articleId/207002/Default.aspx
A što rade recimo pekari kada im se PDV povisi s 0 na koliko ono 10%? Razlika je jedino u tome što pekari imaju žestoku konkurenciju,a ovi monopol[emo_smijeh]
Ako uopće do tog svega i dođe.