ATLN (Excelsa nekretnine d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATLN (Excelsa nekretnine d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Nije realno da ce rasti toliko…

Al sve skuplja i skuplja postaje, meni je prosjek 40 kn….

Netko iskrcao 2100 komada a kupnja za 200 komada veća nego je bila. Ajde, samo naprijed![emo_palacg]

polako, luksic mladi princ dinastije, ima velike planove za RH, zeljan dokazivanja 29 godina

Nije realno da ce rasti toliko…

Al sve skuplja i skuplja postaje, meni je prosjek 40 kn….

Meni je prosjek 100 kn ali ga svaki dan spuštam( dobro, ne doslovno svaki).[emo_smijesak]

Spuštaš ga ti, to je jasno. Koliki ti je sad?

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Sorry, 50 mi je prosjek. Nego..transparentnost, poštenje, rast prihoda, velika dividenda, povećanje temeljnog kapitala( tko to ima na zse a da ga nije isti dan dan smanjio pa povećao). A veliki potencijal i zbog Srđa!!! Meni prekodovoljno.

a culi ste sta kaze gradonacelinik u izbornoj noci….

Nema vise stvari koja moze sprijeciti projekt, isto tako ubrzano ce sazvati 2 radne skupstine na kojima ce sve biti rijeseno….

Tako da je golf na srdu rijesen…..

A bogatasi sigurno nece, barem ne svi ici cestom do grada….

Zicara je pun pogodak!!!!

Ja sam lupio djelom i po ovom kolegi H, samo neka glumi jaku prodaju, dobit će još po repu[emo_smijeh]

Nije bogat onaj koji nema, nego onaj koji ima

I još malo

Mislit da ćemo i idućih dana zadržati ovakvu likvidnost što će biti dobro za dionicu jer će i mediji obratiti više pozornosti na nju. Tad će i dijoničari ht-jovci , većina njih prvi puta čuti za nju a neki i početi kupovati.

Sve pet, samo ne znam koliko će Vlahušić opaliti % na prihod od žičare na ime koncesije?
Izgleda da je Hajdaš prepustio gradu da odredi visinu koncesije, a čini mi se da je gradonačelnik prilično “nabrijan” na Lukšiće. Kometar?

http://slobodnadalmacija.hr/Dubrovnik/tabid/75/articleType/ArticleView/articleId/207002/Default.aspx

Sve pet, samo ne znam koliko će Vlahušić opaliti % na prihod od žičare na ime koncesije?
Izgleda da je Hajdaš prepustio gradu da odredi visinu koncesije, a čini mi se da je gradonačelnik prilično "nabrijan" na Lukšiće. Kometar?

http://slobodnadalmacija.hr/Dubrovnik/tabid/75/articleType/ArticleView/articleId/207002/Default.aspx

A što rade recimo pekari kada im se PDV povisi s 0 na koliko ono 10%? Razlika je jedino u tome što pekari imaju žestoku konkurenciju,a ovi monopol[emo_smijeh]
Ako uopće do tog svega i dođe.

New Report

Close