ATLN (Excelsa nekretnine d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATLN (Excelsa nekretnine d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Nisam ovo detaljno pratio… Može netko (idealno ako ima neki Dubrovčanin na forumu) ukratko sumirati u čemu je u stvari problem Dubrovčana s tim da netko od hrpe kamenja na vrhu brda želi nešto korisno napraviti?

Ova dionica u nizu drugih je jedinstveni primjerak nerada HANFA-e, obzirom kako se i koliko dugo kontrolira, ne znam kome je u interesu prodati samo jednu(1) dionicu po cijeni 42,01 kn kada više od toga iznosa mora platiti minimalnu naknadu transakcije (50kn).
Kako to HANFA ne vidi, a i laiku je sve odmah jasno ili neće i ne želi vidjeti?

Vaš link …

Nebi vjerovao da se ovaj projekt SRĐ ne realizira, al kad vidim da je i ministar turizma protiv toga nesluti mi na dobro!

[emo_ooooo]

NOVAC JE SAMO SREDSTVO POMOĆU KOJEG SE ZADOVOLJAVAJU POTREBE

Nebi vjerovao da se ovaj projekt SRĐ ne realizira, al kad vidim da je i ministar turizma protiv toga nesluti mi na dobro!

[emo_ooooo]

koliko sam ja shvatio, on nije generalno protiv projekta, nego protiv tolikog broja vila na tom području. jer taj projekt izgleda više kao čisti nekretninski (vile će biti na prodaju vjerojatno) a ne kao turistički.

I'd rather have 1% of the effort of 100 men than 100% of my own effort

Čudno je da mistera x.y. nema u TOP 10, dakle u zadnjih mjesec dana prodao ja najmanje cca. 6000kom; čudno!!!!!! Mogao je ovo sa malim prometom napucati na 70-80kn; sa njim ili bez njega, uskoro ćemo sigurno prijeći magičnu granicu od 50kn…

Izvješće je fenomenalno… Koja je ovo keš mašina!

koliko se god bavili najkonzervativnijim biznisom, ovo je najbolja kes masina na ZSE….

Kako luksic mladi kaze, od dede sam naucio, polako i pametno ulazi….

BRAVO ZA SVE!!!!

a zicara je takav pogodak, znam kako te stvari rade na tenerifima, i ostalim turistickim destinacijama, a pogled s ove nase je fenomenalan

Pa eto malo i reakcije tržišta.

Točan odgovor je...

OBJAVA: 17.02.2013 / 17:15
PRIKAZA: 3311

VEČERNJI LIST

Dubrovački referendum
Miniranje projekta na Srđu Hrvatsku bi stajalo 350 mil. eura

Dubrovčani će odlučiti žele li gradnju golferskog “raja” na Srđu, projekt vrijedan 1,1 milijardu eura.

NOVAC JE SAMO SREDSTVO POMOĆU KOJEG SE ZADOVOLJAVAJU POTREBE

Očigledno netko štopa rast cijene na oko 50 kn. Koji bi tome mogli biti razlozi?

vlasnici, al s razlogom

New Report

Close