evo još jedne sitnice, Vlahušić na dodjeli turističke nagrade Dubrovniku:
Nagradu Plavi cvijet je naš grad stvarno zaslužio ove godine, a za njega su zaslužni i svi građani koji su dali sve od sebe kako bismo imali uspješnu turističku sezonu. Danas, 31. listopada imamo 97 posto više gostiju nego u istom periodu prošle godine. Uspoređujući listopad ove godine sa prošlim, ostvareno je 32 posto više noćenja. Iza nas je rekordna turistička sezona – kazao je na dodjeli priznanja gradonačelnik Vlahušić, najavljujući niz novih projekata u Gradu Dubrovniku.
izvor: Dubrovački vjesnik
kad je avdio prodavao
nisam nasao taj podatak
firma odlicno radi, samo sto je nelikvidna dionica i ovo jos moze potrajatiu dosta vremena dok se dionica ne vrati na stare staze
pratim pa ako krenv prometi dolazim do vas
do sada nisam proučavao ovo d.d., ali moram priznat efikasnost kapitala je ovdje impresivna, NPM od 34% ne znam koje drugo društvo koje ima više
još malo:
2. studenog 2012.(Hina)
Dubrovnik tijekom ove godine bilježi stalni rast fizičkih turističkih pokazatelja, a taj je trend nastavljen i u listopadu u kojem je na području grada Dubrovnika ostvareno 225.506 noćenja, što je za 33 posto više nego u listopadu 2011. godine, priopćeno je danas iz Turističke zajednice grada.
U Dubrovniku je u listopadu boravilo 65.000 gostiju, najviše iz Velike Britanije, potom Njemačke, Turske i Hrvatske.
Tijekom zime, bit će otvoreno 14 hotela, uglavnom visoke kategorije.
Od 9. studenog nastavljaju se prošle godine započeti zimski programi boravka francuskih gostiju koji stižu u Dubrovnik izravnim letovima Croatia Airleansa iz Pariza u organizaciji touroperatora Travel Europe, FRAM, Top of Travel i drugih.
A cijena lagano prema dolje, 2 dana za redom…
Ma prometi su mizerni… Pad na ovih 30k kn apsolutno ništa ne znači…
danas sam s Vama ovdje, znam da se vama nije svidio današnji pad ali meni je odgovarao, taman me poklopilo na 40 i par lipa, nadam se zajedno s vama ostalima dobre dane na ovoj dionici.
Srdačan pozdrav!
Evo nam i Ivana, četiri dana i već ima što za reći.
Nekoliko godina pomalo pratim ovu dionicu i jedino što mislim da znam je to da se tu:
a)dobro skriva sve što bi ovu dionicu moglo držati na što nižim razinama;
b)dobro pazi da se ovu dionicu drži na što nižim razinama.
Ima toga još na ZSE, neki to rade svakodnevno, a gospoda iz Čilea ponekada puste i koji dan.
Samo je N.B. uspio nakratko to raz…ati, a sada to ovo nas malo to ne može.
Ali, nikad se ne zna, ako se ipak netko zapikne …
Trenutno još uvijek izgleda OK. No ako se makne onaj figurant na 36 kuna moglo bi opet biti klizanja. Vidjet ćemo.