nije baš neka reklama za turiste
do koliko ćemo ovaj put? 65? 70? Ali moramo konačno i napredovati. Nadam se stotki. Dubrovnik ruši sve rekorde, sigurno će i Atln srušiti rekorde u dobiti! [thumbsup]
koliko je to..cca 250 % veća dobit!!! [shocked]
Cijena bi trebala biti točno koju sam naveo u postu iznad!!! [thumbsup]
Rekordan Dubrovnik, rekordni prihodi i dobit atln, odgoda poreza na imovinu….a što li će tek biti u glavnoj sezoni, tj. 3. kvartalu? Na 50 kn će biti drž nedaj a sad nitko da lupi po 35 kn. Ja se nakrcao po cca 32 kn.
P.S. U slučaju golfa na Srđu smo na 100 kn dok kažeš keks. A toga će biti već vjerojatno ujesen. [thumbsup]
Lojtra koliku dobit očekuješ na kraju godine? Prošli put kad je letjela do 60kn smo očekivali 7kn. Što je po meni neostvarivo
Zgrade i poslovni prostori u Dubrovniku, Šibeniku i drugdje. Žičara na Srđ je tiskara novca..zatim hotel Odisej..itd. Inače prostori su u višegodišnjem iznajmljivanju tako da tu krize nema.
Neda mi se tražiti….
Zgrade i poslovni prostori u Dubrovniku, Šibeniku i drugdje. Žičara na Srđ je tiskara novca..zatim hotel Odisej..itd. Inače prostori su u višegodišnjem iznajmljivanju tako da tu krize nema.
Neda mi se tražiti….
Revalorizacija najatraktivnijih, ali i najisplativijih nekretnina rađena je na datum 31.12.2005.g.
Jedan dio nekretnina u Duborvniku, se ne iznajmljuje, dok je drugima snižena cijena najma zbog krize i pogoršane gospodarske situacije.
Žičara je tiskara novca i stvarno izgleda spektakularno. [thumbsup]
izgleda da će i trezor malo kupovati [wink]
http://zse.hr/userdocsimages/novosti/uTZl8gExjWi09SbHh166LQ==.pdf