Problem je taj sto nije jedna,nego dvije žičare [proud].Usput,da li ste ukalkulirali i cijenu najma restorana na srđu.
ma ovo je odokativnom metodom,bolje da što više podcijenim prihod 😀 …iskreno,nisam imao pojma o tom restoranu
koliko desetaka posto se povečala dobit? [proud]
http://www.zse.hr/UserDocsImages/financ/ATLN-fin2011-2Q-NotREV-K-HR.pdf
-2,11% svaka čast.
Žičara radi punom parom, padalo grmilo sjevalo….al da me je nekoliko turista na Stradunu pitalo kako doći do žičare, to je sramota da su gotovo smjernice neuočljive…
I što je najgore kad dožeš na parkiralište orjentir ti mora bit pizzerija…..dajte malo od zarade poradite na kazalima
[undecid]
to su ti te dječje bolesti našeg turizma. završni tač nam je uvijek loš.
Ovdje nema zime. Žičara se pokazala kao pun pogodak, i u trećem kvartalu očekujemo još bolje rezultate. Na ovoj dionici sve osim rasta bio bi apsurd.