Žičara je njihova i samo njihova, i dnevni keš je njihov i samo njihov, a to je i glavna atrakcija u Dubrovniku, baš bi volio isprobat je. Kolega Jotun je objasnio kolko koštaju dnevne karte u sezoni, i tu je direktna veza s rašću turista u gradu,
Jel ovo ide novi vlakić ? [rolleyes]
Pa, neće valjda gospon dopustit da mu se ovo vrati na početak!?
@rekao sam i to da imam još atln kupljenog po 160 kn 2006-2007 g. i da to nisam prodao.
Ali ti izvlačiš ono što tebi paše. ali kratkoročno će dolje, zašto platiti skuplje.
……ali kratkoročno će dolje, zašto platiti skuplje.
[lol] jel mi mislimo na isti dionicu atln-r-a ili … [lol]
Teško …teško da se može skupiti nešto značajnije po bidu. Čini mi se da če i 50 kn biti malo kad se počme skidati sa aska. Kaže se ko prvi- njegova djevojka…samo razmišljam na glas!
kakvo se izvješće za polugodište očekuje? ima li kakvih naznaka?
ja očekujem jako dobro izvješće. ona žičara se sama isplatila već i lupa dobre pare [thumbsup]
gledao sam nki dan na tv-u reportažu i pitali su vozača žičare koliko puta se dnevno ima vožnji i on je rekao 60ak puta. 30 putnika odjednom, karta 80 kuna, vožnja traje 4 min …..
ajmo se igrat…neka nije puna pa ide 25 putnika, neka odradi 55 puta dnevno za 80 kn. 110.000 kn dnevnog inkasa…umanjiti za troškove i to je to…