ATLN (Excelsa nekretnine d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATLN (Excelsa nekretnine d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

možemo li malo o targetima za ovu dionicu ? gdje vidite cijenu za 2-3 mjeseca odnosno do kraja godine ? s povećanjem prihoda od žičare i poslovnih prostora na srđu, te obzirom na zanemariva dugovanja i troškove kao i mali broj zaposlenih mislim da je realno očekivati cijenu vrlo blizu 100 kn do kraja godine, pod uvjetom da izvješća budu u skladu s očekivanjima.

Ova dionica bila moj duugoročni favorit..
Prvi je odljepio od 17,18-21, jednom transakcijom…
Poslje prodao na 27-28..
Mlatili me margin call-ovi

Puno sreče..
Vjerujem u 100 kn do kraja ljeta…(ne mislim kupovati na ovim cijenama)

Jednom je slučajnost, drugi put podudarnost, treći put neprijateljsko djelovanje....

Evo zanimljivosti oko žičare.Može ukrcati 30 ljudi.Navodno vožnja traje 5 minuta.Znači na sat 12 izmjena.Neka žičara radi 10 sati,a popunjenost je prosječno 60%(18 ljudi).Pretpostavimo cijenu karte
20 kuna.Koliko bi se tu moglo novaca zaraditi bez puno troškova.Ne zaboravite da u Dubrovniku sezona duže traje.Ajmo Dubrovčani pomažite da saznamo prave podatke.
Za razliku od gospodina vulkana mislim kupovati ovu dionicu.
Pozdrav

klodovik

Nema se što pretpostavljati, cijena karte se zna (10 eura).

"The idea flow from the human spirit is absolutely unlimited. All you have to do is tap into that well."

Čes,
karta je 10 eura? Ne mogu vjerovat.Pa to je onda strašno puno novaca.Na vrhu je i restorančić.Nema šta,znaju Dubrovčani što treba radit.

klodovik

DAKLE….malo sam se zabavljao…

ulaganje u novu žičaru iznosilo je oko 5 000 000 € . = 36 000 000
Zaposleno je 29 ljudi,plaća,neka je 3.500 Kn..29x3500x12 = 1 218 000 godišnje

pretpostavljeni broj putnika 250 000 godišnje ,po cijeni 10€ ispada 18 000 000 Kn ( pretpostavili su ga prije 4 godine
Vaš link,)

Po tome ispada da za 2 godine imaju isplaćenu investiciju,i nakon toga,ako zaokružimo troškove na 2 mil kn bruto dobit im je oko 16 mil kn.

pošto ima izdano 3.335.801 komada dionica ispada da po dionici godišnje ta žičara donosi cca 4,8 Kuna .

4,8 KUNA ! GODIŠNJE !

[cool] [cool] [cool] Nominala je 28,34 KN .

eto,ovako se druka [lol]

Jeli pesimista nakrcan dionicama Optime - Optimista ?

A doprinosi, porezi itd…
Pretpostavljam da ni žičara ne radi na zrak, treba platiti struju, troškove održavanja….

Je Crumarix,to je pravi druk,ali istinit.Stoji što govori i Antiša,međutim to je manji dio troškova.
No što ćemo s ostatkom tvrtke,pa nije samo žičara u điru.Koliko to vrijedi i donosi novca.
Moram priznati da se pametna ekipa ovdje okupila ,s više pažnje ću Vas pratit i na drugim temama.

klodovik

Je Crumarix,to je pravi druk,ali istinit.Stoji što govori i Antiša,međutim to je manji dio troškova.
No što ćemo s ostatkom tvrtke,pa nije samo žičara u điru.Koliko to vrijedi i donosi novca.
Moram priznati da se pametna ekipa ovdje okupila ,s više pažnje ću Vas pratit i na drugim temama.

klodovik

Neko zabija aseve,pa sam svima malo popravio ocjene.

klodovik

žičara mi prolazi poviše kuće, koliko sam priča sa radnicima i managerima, triba bi ispast jako dobar projekt.sačekajmo, pa ćemo vidit.ja svoje dionice po ovim cijenama ne dajem

pretpostavljeni broj putnika 250 000 godišnje ,po cijeni 10€ ispada 18 000 000 Kn ( pretpostavili su ga prije 4 godine
Vaš link,)

Po tome ispada da za 2 godine imaju isplaćenu investiciju,i nakon toga,ako zaokružimo troškove na 2 mil kn bruto dobit im je oko 16 mil kn.

pošto ima izdano 3.335.801 komada dionica ispada da po dionici godišnje ta žičara donosi cca 4,8 Kuna .

4,8 KUNA ! GODIŠNJE !

[cool] [cool] [cool] Nominala je 28,34 KN .

eto,ovako se druka [lol]

biti će malo više putnika, a i u ovom članku koji je doduše star su malo pobrkani lončići, naime jedna tvrtka je atlas nekretnine odnosno excelsa a sasvim druga tvrtka je atlas turistička agencija….

prije rata je od otvorenja žičare, do njenog rušenja 90 tih u 20 tak god. rada žičara prevezla preko 20 milijuna putnika, a ondašnje kabine su bile duplo manje…..

ma kakav cash-r-a, 100% in

New Report

Close