ATLN (Excelsa nekretnine d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATLN (Excelsa nekretnine d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

@Skoch, hvala na trudu i iscrpnom odgovoru. [thumbsup]

a evo i stranica
Vaš link

inače, još sam malo čačkao i saznao da je prijašnja žičara imala kabine koje su primale po 15 putnika, a sadašnja prima 30, kapacitet je 500 putnika na sat. 😀

i još jedno, od nekadašnjeg giganta atlasa žičara je bila najisplativija, budući da je ogroman promet, a troškovi nikakvi, pogotovo jer se troši minimalno struje budući da same žičare djeluju ko uteg, kad se jedna spušta, druga se diže čime se maksimalno olakšava posao elektromotoru.

ma kakav cash-r-a, 100% in

Pošto sam se javio na natječaj za suvenirnicu na Srđu u 5 mj. (ali nisam dobio-javilo se pola Grada)
znam da je jedan od uvjeta bilo radno vrijeme mora se raditi najmanje od 8h do 23 h, isto vrijedi i za restoran,
(neznam za amfiteatar)
danas je gledam radi full

Šteta ako ne zaživi žičara i popratni sadržaj od 0 -24 h, tko je bio i prije 90 tih zna što je najljepši pogled u EU, međutim jako puno je onih koji bi panoramski to sve rado gledali i 01,02,03,04,05 h .. a sa autom ić preko Bosančice (ceste – brega) pogotovo ako malo popiješ nije za preporučitI,
(osim nas koji ne pijemo a volimo razmjeniti nježnost)

U ovo trenutku je pametno imat dionice ATLN

PS Bakić – Baki pokušava već nekoliko mjeseci skupljati ispod 30, zahvaljujući nama imateljima dionice to mu itekako ide od ruke, za sada

[smiley]

NOVAC JE SAMO SREDSTVO POMOĆU KOJEG SE ZADOVOLJAVAJU POTREBE

Neće još dugo. Prodaja je već dobrano posustala. Mislim da svi napeto čekaju da vide reakciju ostalih, a kad krene čišćenje prema gore, vidjet češ koliko ima zainteresiranih.

"The idea flow from the human spirit is absolutely unlimited. All you have to do is tap into that well."

joj što nam je živnulo, danas idemo i u blokadu, joj da mi je malo love pa da još nadokupim dok ima po 30 i sitno

Danas u business tiskano izdanje više piše o projektima Dubrovnik nego o cjeloj hr

Naslovnica : RUSKI MILJARDER U Dubrovniku će otvoriti Farbegov muzej
..
…vELIKI POSAO NA Srđu započet će 2012.. 6,5 miljardi..

..iPAK JE CJENA DIONICE IMALA RAZLOGA POSKOČITI, NO do nekakvih rezultata će trebati malo pričekat

Osvrt, tko je pratio K/P od onih prekrcaja na 21 kn zna da je velika igra počela

ps I na kraju posta da se pohvalim prosjek ulazka 22,44 (uz sitni dnevni tred)

Danas u business tiskano izdanje više piše o projektima Dubrovnik nego o cjeloj hr

..

..iPAK JE CJENA DIONICE IMALA RAZLOGA POSKOČITI, NO do nekakvih rezultata će trebati malo pričekat

Osvrt, tko je pratio K/P od onih prekrcaja na 21 kn zna da je velika igra počela

Što ti vrijedi kad ćeš prodati meni po 35 kn a ju ću čekati i zaraditi više od tebe.

lojtra,

na okidaču sam brz al kod ATLN ću obarač držat zakočen

[sealed]

..

Ja to ne mogu naći, može link?

Kolega štenga, pardon lojtra

TISKANO IZDANJE, KUŽIŠ

..

hehe, ja sam inače na ovoj dionici masno spušio jer sam prvi put ušao na oko 110 kn, pa smo se digli na ne sjećam se više jel bilo oko 150 ili 130, a onda je usljedio slobodni pad, i nisam htio prodavati, ali samo oko 60 kn nakraju prodao. gubitke od nje sam povratio ulaženjem u lplh od 60 pa do 90. ponovno sam je kupovao kada je bila na 17-19 kn sitno, malo po malo, zatim jedan dokup na 22 kn, i zadnji dokup prije mjesec dva, kada sam prodao ostatak dalekovoda i to ubacio u atln na 25 kn…..

New Report

Close