280 – 63 = 117 kn ! Jel treba još kaj objasnit ?[thumbsup]
Naravno da treba, kao prvo – računica ti je pogrešna. Pad od ATH je 217 kn. Kao drugo – glupo je kao referentnu cijenu uzimati ATH po kojoj je trgovano možda 100 dionica jednom u povijesti.
No pustimo sad to, imaš par stranica iza moje argumente i sad izvoli iznijeti svoje kontrargumente! Nije valjda da je “ništa to ne valja”, “lud je tko kupuje ” i slične floskule najbolje što možeš??!
Pad od ATH je 217 kn
Ispričavam se kolega, vi ste u pravu što se tiće pada ![thumbsup]
Pad od ATH je 217 kn Ispričavam se kolega, vi ste u pravu što se tiće pada ![thumbsup]
Covjek te pita za argumente a ne za podjebavanja, ja sad mogu isto kao sta ti iznosis svoje tvrdnje ustvrdit da ova dionica vrijedi koliko i kvadrat nekretnine u dubrovniku
Kolega svi relavantni argumenti su izneseni, nema se tu kaj više za dodat!
Dajte si truda i pročitajte temu od početka pa onda iznosite neke primjedbe!
Ljudi nose gaće na štapu što su slušali UVJERAVANJA Česa i ekipe te kupovali ovu dionicu kao dugoročno ulaganje na 150-200 i više kuna….pa nekretnine bi trebale bit dugoročno ulaganje! I kaj im je doneslo to dugoročno ulaganje, gubitak od 70 i više posto i to kaj ih je Uprava odjebala i smanjila temeljni kapital kad su svi očekivali dokapitalizaciju? !
Trebam još kaj dodat, sam treba temu pročitat od početka i to je to!?
Ma samo ulažite u atln, to je jako profitabilno, po nekima !
Tragedija u što se ovaj forum pretvara. Netko piše argumente i obrazloženja, a netko piše da “to ništa ne valja”, a argument mu je “koga zanima neka čita temu od početka do kraja”. Stvarno tragično. Nije čudo da je otvorena posebna tema o (ne)kvaliteti postova na forumu.
Kontraargument je pad vrijednosti dionice ATLN u odnosu na ATH? Pa koja je dionica danas na svom ATH? Kolike su % pale dionice poput ATPL, INGR, DLKV, PBZ, JDOS, SNHO, KORF, i dr. u odnosu na svoje ATH ??? Da ne govorimo da je ovdje FIMA morala izaći van i time rušila cijenu, čega kod navedenih dionica nije bilo. Tragedija od ulagačkog neznanja i neinformiranosti. Dodao bih i – zlonamjernosti!
Ok Avax ti si u pravu !
Isto ko što je bio i Čes prije koji mjesec ![cool][thumbsup]
Opet ti isto. Po 3. put te pozivam da mi kontargumentima odgovoriš na argumente koje sam naveo par stranica iza, a u protivnom prestani spamati temu.
Drugačije mišljenje je za tebe spam!??
E pa jadno da jadnije nemože biti !
Drugačije mišljenje je za tebe spam!?? E pa jadno da jadnije nemože biti !
Jadno da jadnije ne može biti je ovo što ti pokušavaš prezentirati kao mišljenje! Po 4. put te pitam: odgovori na argumente!
A godina dana ili manje otkad je cijena pala sa 170 na 60 kn je ‘dugoročno ulaganje’?
Shvaćam da ovo nije dionica za nestrpljive, ali pola godine nitko na svijetu ne računa kao dugoročno ulaganje, dakle ti ljudi koje prozivaš nisu nužno lagali, prevarili nekoga ili pogriješili, tek je prošlo par mjeseci. U pravu si za loš management i mućke s dokapitalizacijom, ali svi koji imaju ovu dionicu i koji je sad kupuju računaju na buduću vrijednost imovine ove firme, a to je neosporan argument..
Tvoj argument je taj da ti gledaš na dionicu kao nešto što za godinu dana naraste 150% ili padne isto toliko, ako nema zarade preko noći sigurno je loša firma…
A pročitao si Prospekt? Ili nisi?
Drugačije mišljenje je za tebe spam!?? E pa jadno da jadnije nemože biti !
Obrazlozi drugacije misljenje to te covjek pita, a ne da mu odgovaras ja sam cuo od babe ane i mare dok su pricale o dionicama, nego argumentirano, jesli li pogleda mozda popis imovine koju posjeduju ili to ne treba gledat kod firmi koje se bave nekretninama.