ATLN (Excelsa nekretnine d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATLN (Excelsa nekretnine d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

@avax

misliš ovo…..
[wink]

Ovo nema veze s Atln.

Prati li tu tko stanje prvih 10? Jel ta fima konačno gotova s iskrcajem? Ili ima još netko?

Prema mojim podacima FIMA ima još oko 3500 komada. Od ostalih iz top 10 mislim da ne izlazi više nitko. Ovo sada prodaju samo mali međusobno.

Ignore: KressoM, delux

Zna li netko omjer kupnje i prodaje? Slika će bit jasnija[angry]

Prema mojim podacima FIMA ima još oko 3500 komada. Od ostalih iz top 10 mislim da ne izlazi više nitko. Ovo sada prodaju samo mali međusobno.

Mali s 100 komada? kaj su izgorjeli hoteli ili koji bog. Cijena dionice je bila 280 kn. Istina bila je dokapitalizacija po 72 kn ali i porast cijena nekretnina u Dubrovniku, plus još treba biti napravljena revalorizacija. Tko je tu lud?

jeli ovo danas doslo do dna ili cemo kliznut na 50

Mali s 100 komada? kaj su izgorjeli hoteli ili koji bog. Cijena dionice je bila 280 kn. Istina bila je dokapitalizacija po 72 kn ali i porast cijena nekretnina u Dubrovniku, plus još treba biti napravljena revalorizacija. Tko je tu lud?[/i]

Onaj tko kupuje ovu dionicu ![cool]

Burza je kocka, ma koliko mi šutjeli o tome........

A pisanje ovakvih komentara valjda je znak inteligencije?? [lol]

Zna li netko omjer kupnje i prodaje? Slika će bit jasnija[angry]

K/P
956/19730

A pisanje ovakvih komentara valjda je znak inteligencije??[/i]

Isto kao i afirmativno pisanje o ATLN ![thumbsup]

A pisanje ovakvih komentara valjda je znak inteligencije??[/i] Isto kao i afirmativno pisanje o ATLN ![thumbsup]

Ja sam 2-3 stranice ranije argumentirano obrazložio svoj stav, odnosno zašto imam i zašto i dalje kupujem ATLN. A sad mi ti podjednako argumentirano (i inteligentno) izvoli obrazložiti svoj suprotan stav! [thumbsup]

280 – 63 = 117 kn !

Jel treba još kaj objasnit ?[thumbsup]

New Report

Close