…. Gdje su nestali iskusniji s ovog topica poput avaxa ili tenkiste? Niste valjda klonuli duhom? ….
Prestao sam pisati jer su mi dojadile kuknjave i podmetanja na ovoj temi. No zato i dalje kupujem ovu dionicu po bagatelnoj cijeni. I danas sam kupio par stotina komada, a to da će me Sutivan odavde izbaciti može samo sanjati.
Ljudi dragi, pa cijena je niža od one koju su nam nudili u dokapitalizaciji, a vi premišljate da li se isplati kupiti??! [cool]
Ja isto volim biti optimist u ovoj dionici, jer znam njen potencijal (imovine, ne managementa firme), ali ne mogu se oteti dojmu da si preoptimističan što se potencijalnog squeeze outa tiče. Ispravi me ako griješim, ali neće te izbaciti tek ako imaš više od 5%, a vidim da drugi u Top 10 HFP ima 1,98%.
Ne moram JA imati 5% , nego svi MI [proud] tj, ONI moraju imati 95% da mogu ići na squeeze out, ali oni imaju samo 85,83, a do 95% im je još daleeeeekoooo [cool] . No, ja osobno ni ne vjerujem da imaju ikakve namjeru u tom pravcu jer im je u interesu da firma kotira na burzi.
Ne moram JA imati 5% , nego svi MI [proud] tj, ONI moraju imati 95% da mogu ići na squeeze out, ali oni imaju samo 85,83, a do 95% im je još daleeeeekoooo [cool] . No, ja osobno ni ne vjerujem da imaju ikakve namjeru u tom pravcu jer im je u interesu da firma kotira na burzi.
a zbog cega im je to u interesu
Probaj nešto sam dokučiti, ne moram baš sve crtati [wink]
jeli imas na umu questus
I njih, da…ali ima i drugih razloga…no potrudite se malo sami, to je zdravo za moždane vijuge [wink]
Šta je nastalo od ove dionice Majko isusova ???
Karoje, di siiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ?
Onaj ko je slušo Česa sad hoda gol i bos i nosi gaće po štapu !
I njih, da…ali ima i drugih razloga…no potrudite se malo sami, to je zdravo za moždane vijuge [wink]
potrudih se nedavnol i zato me ovo stanje i ne zamara previse
Lijepih vijesti nikad dosta….sunce na obzoru? [cool]
Društvo Atlas nekretnine d.d. Sv. Đurđa 1, Dubrovnik (u daljnjem tekstu: Društvo) obavještava da je dana 15. veljače 2008. godine sklopilo ugovor o kupnji nekretnine, u naravi zgrade površine 220 m2 s pripadajućom okućnicom, koja se nalazi u Dubrovačkom predjelu Gruž.
UPRAVA DRUŠTVA
Dubrovnik, 18. veljače 2008.