ATLN (Excelsa nekretnine d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATLN (Excelsa nekretnine d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

1.600 86,88

Nestao ovaj sa 1600 komada?

avax10: ” 1.600 86,88 ” Nestao ovaj sa 1600 komada?

Nije bio ni jutros na otvaranju.

None but ourselves can free our minds.Life is one big road with lots of signs. So when you riding through the ruts, don't complicate your mind.Bob's words

Došla nami i dugo očekivana i neprežaljena dokapitalizacija
Možda ovo sve skupa i rade zbog toga jer misle da smo bili zakinuti neuspjelom dokapitalizacijom

Najbolje ponude [ ATLN-R-A ] Kupnja Cijena
355 76,10
101 76,00
111 75,55
127 75,52
200 75,50
Cijena Prodaja
86,29 120
86,30 231
88,00 300
89,89 255
90,00 1500

Gori vatra, sad u nama

molio bih ovdje iskusnije kolege da nam objasne, ako je ikako moguće što se ovdje događa?

1.dionicar: ” Može li itko pretpostaviti do kuda to ide!? Ne vjerujem da će još puno ” već sam ti rekao ide to na za sada 77 kn…odokativno! eh kad bi se sve mjerilo vrijednošću nekretnina moj bi mundus bio na 2.000 kn [lol] [lol] [lol]

eto dođosmo i do tih 77 kn…sada je ekvilibrijum…atls+atln= 140kn…samo me plaši što je na 140 otišao kad se već znalo za split…a bio je 120…[pray]

dobro je jedan forumaš rekao: il će cijena ka booku ili će book ka cijeni[bye]

da nisu gospoda vecinski dalovali nekretnine atlas turistickoj agenciji pa se ovo zato strmopižđuje ovako[lol]. a sad jedno malo ozbiljnije pitanje gde bi se moga pronac popis nekretnina u vlasnistvu atlasa

a sad jedno malo ozbiljnije pitanje gde bi se moga pronac popis nekretnina u vlasnistvu atlasa

prospekt imaš na zse

evo kolega Prizma10….

Hvala Imperial nasao sam a tamo je napravljena procjena u 12mj. 2005g i nekretnine su procjenjene na nekih 150 000 000kn, dali netko ima podatak koliko su se tada kretale cijene nekretnina u dubrovniku po m2 pa da odokativno izracunamo koliko danas ove nekretnine vrijede

ovo je besplatna kupnja..

dali se ovo nazire lagani oporavak

Pratim ovu dionicu od samog početka i ne prestaje me fascinirati kretanje njene cijene.
Svaki novi investitor bi trebao prvo proučiti što se sve ovdje događalo, prije nego uđe u burzovno trgovanje.
Prvo rađanje firme iz okrilja Atlasa, zatim neslućeni skok do 280 kuna i mnogi su tvrdili da je samo nebo granica.
Pa onda konstantni pad do današnjeg dana, za koji su svi tvrdili da je to samo trenutna slabost tržišta.
I gdje će završiti ???? Vjerovatno tamo gdje su rijetki na ovom forumu tvrdili: Da je to ipak samo nekretninski fond.

New Report

Close