ATLN (Excelsa nekretnine d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATLN (Excelsa nekretnine d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

To da cijene nekretnina u dubrovniku padaju je istina. Međutim to se odnosi samo na stari grad buduci da je unutar zidina sve sto je bilo kavalitetno prodano. Tako da su i stranci shvatili da im je bolje kupiti nesto mnogo kvalitetnije izvan zidina po mnogo povoljnijoj cijeni.

Uglavnom pad je prisutan, a o tome se pisalo vise puta u lokalnim novinama (Dubrovacki list i Vijesnik).

Ne laje pas zbog sela.

@NOXOXO
Nije da branim nesto dionicu ATLN-a; daleko od toga; a pogotovo sa ovim cileancem i peljescaninom; prevtrljivcima na celu; medjutim stvarno ne znam odakle izvlacis te podatke.
Novinski clanci su u 90% u kontradikciji; dok jedan pise da raste drugi pise da pada. Takodjer i tvoj post je u kontradikciji; jer prvo konstatiras da nema pada u DBK-u osim unutar gradskih mira; a na kraju posta konstatiras da je pad prisutan.
Jedni od rijetkih koji studiozno proucavaju cijenu nekretnina i kretanje istoga trzista je Centar nekretnina; i po njima je u zadnjih godinu dana na obali skok cijena nekretnina bio preko 10%.
U Dubrovniku nema pada; stovise nikada ga nije ni bilo; samo su se neki pohlepnici sa rupama unutar zidina malo smirili i shvatili da ne mogu to prodati po zlato.
Dobre lokacije ne samo da nisu stagnirale sa cijenom ili padale; nego ih jednostavno nema u ponudi.
ATLN ima zlata vrijedne nekretnine; samo sa ovakvom upravom koja igra sitne igrice (pogotovo cileanac sa svojim rodjakom) ne moze na zelenu granu. Ja postavljam pitanje: kako firma sa nekretninama vrijednima 5-6 puta vise od cijeloga duga. te sa 3 zaposlena moze poslovati sa minusom??

Stara kineska: Pas koji laje, nije dovoljno kuhan!

Cuj, govorio sam o prostorima unutar zidina. Znam kako stvari stoje jer sam svaki dan u starom gradu.
Istina je da nema kvalitetnih prostora za kupnju, ali prostora za najam ima.

Cudno mi je kako 2 velika prostora koja pripadaju atln-u zjape prazna vec duuugo vremena, a stvarno su na vrhunskim lokacijama. Ne znam dali su nabili ogromne cijene ili…?

Ne laje pas zbog sela.

Cuj, govorio sam o prostorima unutar zidina. Znam kako stvari stoje jer sam svaki dan u starom gradu. Istina je da nema kvalitetnih prostora za kupnju, ali prostora za najam ima. Cudno mi je kako 2 velika prostora koja pripadaju atln-u zjape prazna vec duuugo vremena, a stvarno su na vrhunskim lokacijama. Ne znam dali su nabili ogromne cijene ili…?

Ne znam koja dva? Vjerojatno si mislio na Lucaricu i jos neki za koji ne znam. Lucaricu su dali Splicanima sto ce ubaciti unutra Nike; 85.000 eura godisnje neto, osim nje unutar zidina imaju samo zgradu koja je u najmu od Djurovica i gdje je restoran Proto. Imaju jedan u centru Splita ciju bi vrijednost trebali valorizirati i unovciti malo bolje. Uglavnom; prostora za rast ima.

Znaci nike tu dolazi… malo cudno za onakav prostor na 3 kata, al dobro ako su potpisali.
Mislio sam na zgradu na pilama(ako ces bit picajzla nije stari grad) koju su izgleda dali DMu ali i ona je prazna i nema jos ni prozore na sebi.

Naravno da ima prostora za rast, ali je poslovanje i vođenje je strasno lose. A i samim kretanjem cijene dionice od samog pocetka se ucinila steta. Mnogo ljudi zeli izaci.

Ne laje pas zbog sela.

Znaci nike tu dolazi… malo cudno za onakav prostor na 3 kata, al dobro ako su potpisali. Mislio sam na zgradu na pilama(ako ces bit picajzla nije stari grad) koju su izgleda dali DMu ali i ona je prazna i nema jos ni prozore na sebi. Naravno da ima prostora za rast, ali je poslovanje i vođenje je strasno lose. A i samim kretanjem cijene dionice od samog pocetka se ucinila steta. Mnogo ljudi zeli izaci.

Zgradu na Pilama su dali DM-u na 5-godisnji najam; 350.000kn mjesecno uz pocek 6 mjeseci od potpisivanja ugovora (vrijeme potrebno za ishodovanje dozvola i renoviranje). DM ce davati jedan kat u daljnji podnajam; koliko znam jos uvijek se cekaju dozvole za zahvate na (U) zgradi.

sudeci po nalozima na prodaji stvarno zele ljudi van

Volio bih da sam binarni broj, u trenutku bi milijardu puta obisao sve podatke

Sad je već pitanje da li uopće dokupiti ovu dionicu tako jeftinu? …[shocked]

na 4300 sve prodajem...

NE jos.

Moze ovo do 80kn.

Ne laje pas zbog sela.

Ja sam se dobro natovario i sad svaki put kak pogledam mi je zlo!Ko zna kam to ide ?Vidim da se svi riješavaju koji su odlučili pregriznuti minus!Tu sam u finom minusu……a opet da malo skoči ide drugi val rješavanja !Boys from Chile bad managment [bye]

Prije par mjeseci trljo sam ruke kad sam ušo po 147 a danas se mislim dali da uđem ili da utučem u neku drugu dionicu koja je transparentnija

mislim da je ova firma tipican primjer dobre firme (ok fundamenti) sa losim menadzmentom koji radi za svoju korist (tj.korist vecinskog dionicara), a ne korist malih dionicara

zbog toga slijedi i ovakav pad cijene

dionica fundamentalno vrijedi, ali joj cijena pada zbog nepovjerenja u menadzment…
trenutno ne ulazim,ali ako jos padne..razmislit cu

New Report

Close