funkervogt:
”
avax10:
”
Razmišljam o onom masovnom čišćenju velikih količina s prodaje pred par dana i to mi ima smisla u 2 slučaja:
1. računaju da dokap. neće uspjeti i onda su ove dionice na burzi sve čime ćemo trgovati. u tom slučaju cijena će kao metak odletjeti na 200 kn
”
Dokapitalizacija nije prosla. Vidim da cijena ide dole. Mozes li sad argumentirati ovo sto si prije rekao ili je to sve bila sala, tj. prevarila te kristalna kugla?[tongue]
”
I ja kažem da ide na 200, ali polako, dok to veliki odluče.
funkervogt:
”
avax10:
”
Razmišljam o onom masovnom čišćenju velikih količina s prodaje pred par dana i to mi ima smisla u 2 slučaja:
1. računaju da dokap. neće uspjeti i onda su ove dionice na burzi sve čime ćemo trgovati. u tom slučaju cijena će kao metak odletjeti na 200 kn
”
Dokapitalizacija nije prosla. Vidim da cijena ide dole. Mozes li sad argumentirati ovo sto si prije rekao ili je to sve bila sala, tj. prevarila te kristalna kugla?[tongue]
”
I ja kažem da ide na 200, ali polako, dok to veliki odluče.
Ha, optimizam, ali dugoročni. Naravno das će na 200, i na 300 će, samo kad je ključno pitanje. Jasno da ljudi navijaju za dionicu u kojoj su ali onda to i nisu baš najobjektivniji komentari. Samo se strpite, zaboravite da ovo imate do ljeta barem. Ovo je sada [censored] mučenje
Danas malo živosti na ovoj dionici, iako nisam bio veliki fan ove dionice zbog njene velike volatilnosti i relativno malog floata ipak sam zadnjih dana kupio nešto dionica ove firme (oko 1000kom) , ulazna cijena mi je 105,70kn..zanima me mišljenje boljih poznavaoca ove dionice, u kojem smjeru idemo po njima?
Ispod ovog nevjerujem da će ići, ali ni puno gore dok se ne dobije građevinska dozvola za žičaru na Srđu, a onda bi mogao biti bum, tu je i Fima u igri , strpljenja treba doooosta[bye]
Ljudi se boje jer ima malo kupnje i onda idu prodavati u bescjenje. Nemojte stavljati na prodaju pa neće biti ni prodaje. Više puta se desi da nema kupnje ni na Podravci, Ini i ostalim dionicama. A dok dođe , evo odmah 500 komada. Tako bi bilo i na Atln da prodaja ne paničari. Dignite na 150 kn pa ćete vidjeti da će i tada netko kupovati.
Danas opet protrgovano preko 1000 kom. Neko polako skuplja i to vrlo jeftino.
taj sam..skupio sam zadnjih dana oko 1300kom po cijeni od 106,10…
Čes:
”
”
taj sam..skupio sam zadnjih dana oko 1300kom po cijeni od 106,10…
Dobro , sada znamo tko kupuje ali mene zanima isto tko prodaje . Netko čeka da se skupi malo naloga na kupnji i onda poklopi parsto komada . Nije ni čudno da dionica ne može gore kada niti prvi nalozi na prodaji nisu ispražnjeni….!!?
http://www.slobodnadalmacija.hr/20071213/dubrovnik01.asp
ovaj grad će za 5-8g biti najjaća destinacija na mediteranu…kad se realizira sljedeće:
1)proširenje luke
2)hotelski smještaj sa 4-5zvjezdica da sudjeluje sa 65-70% ukupnih smještajnih kapaciteta
3)golf teren na srđu
4)direktna avio linija za Ameriku
5)kvalitetna stanogradnja za ino-kupce
6)širenje kapaciteta zraćne luke
7)auto cesta do Dubrovnika
kad se ovo ispuni i Dubrovnik postane Home-port luka za cruisere(ulazno-izlazna stanica putnika) onda ce doći stvarno velika lova u grad..al na dobrom smo putu…ovo pišem kao novopećeni dionićar Atln-a i želim što brži i stabilniji rast ove tvrtke…
Ha, optimizam, ali dugoročni. Naravno das će na 200, i na 300 će, samo kad je ključno pitanje. Jasno da ljudi navijaju za dionicu u kojoj su ali onda to i nisu baš najobjektivniji komentari. Samo se strpite, zaboravite da ovo imate do ljeta barem. Ovo je sada [censored] mučenje
Ovo sada je bagatela, najniža cijena od kada se s ATLN trguje na burzi, što je apsurdno jer su skoro sve vijesti zadnjih tjedana više nego dobre (zakup objekata, prestanak plaćanja kamata, pa čak i neuspjela dokap. je dobra glede cijene dionice na burzi jer neće biti poplave jeftinih dionica). Ja sam zadnjih dana dokupio par stotina komada, a i još ću.
prvi put se javljam ovdje,dionicar nekoliko mjeseci.vidno što ili ljudi nemaju povjerenja u ovu dionicu ili su dosta zaradili! jedino bih naglasio svima koji panično prodaju da netko te dionice kupuje stalno,a to je isto neki znak!
Collina: ” Ima li neko detaljnije podatke o firmi. Koje nekretnine posjeduju…. ” Ovo su nekretnine koje posjeduju:
1. Zgrada Ljetnikovac Pucić (plato Pile, Dubrovnik)
2. Zgrada Lučarica (povijesna jezgra, Dubrovnik)
3. Zgrada Nautika s pripadajućim poslovnim objektom uz sjeverozapadni kut (plato Pile, Dubrovnik)
4. poslovni prostor u prizemlju i vrt na adresi Tiha 7 (blizu platoa Pile)
5. Zgrada “Zdravstvena stanica” (Mokošica) 6.
19 čestica zemlje – Nautički centar Mokošica
7. Turističko-obiteljski objekt s pripadajućim zemljištem (uvala Janska, Banići – kod Slanog)
8. Zemljišta i objekti koji čine Žičaru Dubrovnik 9. 21 čestica zemlje u Konavlima (Čilipi)
10. Poslovni prostor i stan (centar Šibenika)
11. Zgrada u Korčuli
12. Poslovni prostor, Korčula
13. Parkiralište Iza grada (Dubrovnik)
14. Poslovni prostor (Pula)
15. Poslovni prostor (Poreč)
16. Poslovni prostori (Split, unutar Dioklec. palače)
17. Objekti i okoliš hotela Odisej (Pomena, Mljet)
interesantne stvari se nađu pretragom foruma….
samo prve 3 točke imaju 150Kn…
Jedna dokapitalizacija je uspješno prošla samo za većinskog vlasnika,ostali kako vidim su loše prošli. Da li postoji mogućnost da isto naprave i nagodinu, tako steku 95 % vlasništva nad firmom i idu na preuzimanje firme( ne znam puno o preuzimanju) ? Takvom logikom mali dioničari neće dobro proći.( neiskusan sam što se tiče dionica,pa ako netko može odgovoriti)