ATLN (Excelsa nekretnine d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATLN (Excelsa nekretnine d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

funkervogt:

avax10:

Razmišljam o onom masovnom čišćenju velikih količina s prodaje pred par dana i to mi ima smisla u 2 slučaja:
1. računaju da dokap. neće uspjeti i onda su ove dionice na burzi sve čime ćemo trgovati. u tom slučaju cijena će kao metak odletjeti na 200 kn

Dokapitalizacija nije prosla. Vidim da cijena ide dole. Mozes li sad argumentirati ovo sto si prije rekao ili je to sve bila sala, tj. prevarila te kristalna kugla?[tongue]

I ja kažem da ide na 200, ali polako, dok to veliki odluče.

funkervogt:

avax10:

Razmišljam o onom masovnom čišćenju velikih količina s prodaje pred par dana i to mi ima smisla u 2 slučaja:
1. računaju da dokap. neće uspjeti i onda su ove dionice na burzi sve čime ćemo trgovati. u tom slučaju cijena će kao metak odletjeti na 200 kn

Dokapitalizacija nije prosla. Vidim da cijena ide dole. Mozes li sad argumentirati ovo sto si prije rekao ili je to sve bila sala, tj. prevarila te kristalna kugla?[tongue]

I ja kažem da ide na 200, ali polako, dok to veliki odluče.

Ha, optimizam, ali dugoročni. Naravno das će na 200, i na 300 će, samo kad je ključno pitanje. Jasno da ljudi navijaju za dionicu u kojoj su ali onda to i nisu baš najobjektivniji komentari. Samo se strpite, zaboravite da ovo imate do ljeta barem. Ovo je sada [censored] mučenje

Danas malo živosti na ovoj dionici, iako nisam bio veliki fan ove dionice zbog njene velike volatilnosti i relativno malog floata ipak sam zadnjih dana kupio nešto dionica ove firme (oko 1000kom) , ulazna cijena mi je 105,70kn..zanima me mišljenje boljih poznavaoca ove dionice, u kojem smjeru idemo po njima?

Ispod ovog nevjerujem da će ići, ali ni puno gore dok se ne dobije građevinska dozvola za žičaru na Srđu, a onda bi mogao biti bum, tu je i Fima u igri , strpljenja treba doooosta[bye]

Ljudi se boje jer ima malo kupnje i onda idu prodavati u bescjenje. Nemojte stavljati na prodaju pa neće biti ni prodaje. Više puta se desi da nema kupnje ni na Podravci, Ini i ostalim dionicama. A dok dođe , evo odmah 500 komada. Tako bi bilo i na Atln da prodaja ne paničari. Dignite na 150 kn pa ćete vidjeti da će i tada netko kupovati.

Danas opet protrgovano preko 1000 kom. Neko polako skuplja i to vrlo jeftino.

"The idea flow from the human spirit is absolutely unlimited. All you have to do is tap into that well."

taj sam..skupio sam zadnjih dana oko 1300kom po cijeni od 106,10…

Čes:

taj sam..skupio sam zadnjih dana oko 1300kom po cijeni od 106,10…

Dobro , sada znamo tko kupuje ali mene zanima isto tko prodaje . Netko čeka da se skupi malo naloga na kupnji i onda poklopi parsto komada . Nije ni čudno da dionica ne može gore kada niti prvi nalozi na prodaji nisu ispražnjeni….!!?

na 4300 sve prodajem...

http://www.slobodnadalmacija.hr/20071213/dubrovnik01.asp

ovaj grad će za 5-8g biti najjaća destinacija na mediteranu…kad se realizira sljedeće:

1)proširenje luke
2)hotelski smještaj sa 4-5zvjezdica da sudjeluje sa 65-70% ukupnih smještajnih kapaciteta
3)golf teren na srđu
4)direktna avio linija za Ameriku
5)kvalitetna stanogradnja za ino-kupce
6)širenje kapaciteta zraćne luke
7)auto cesta do Dubrovnika

kad se ovo ispuni i Dubrovnik postane Home-port luka za cruisere(ulazno-izlazna stanica putnika) onda ce doći stvarno velika lova u grad..al na dobrom smo putu…ovo pišem kao novopećeni dionićar Atln-a i želim što brži i stabilniji rast ove tvrtke…

Ha, optimizam, ali dugoročni. Naravno das će na 200, i na 300 će, samo kad je ključno pitanje. Jasno da ljudi navijaju za dionicu u kojoj su ali onda to i nisu baš najobjektivniji komentari. Samo se strpite, zaboravite da ovo imate do ljeta barem. Ovo je sada [censored] mučenje

Ovo sada je bagatela, najniža cijena od kada se s ATLN trguje na burzi, što je apsurdno jer su skoro sve vijesti zadnjih tjedana više nego dobre (zakup objekata, prestanak plaćanja kamata, pa čak i neuspjela dokap. je dobra glede cijene dionice na burzi jer neće biti poplave jeftinih dionica). Ja sam zadnjih dana dokupio par stotina komada, a i još ću.

Ignore: KressoM, delux

prvi put se javljam ovdje,dionicar nekoliko mjeseci.vidno što ili ljudi nemaju povjerenja u ovu dionicu ili su dosta zaradili! jedino bih naglasio svima koji panično prodaju da netko te dionice kupuje stalno,a to je isto neki znak!

Collina: ” Ima li neko detaljnije podatke o firmi. Koje nekretnine posjeduju…. ” Ovo su nekretnine koje posjeduju:
1. Zgrada Ljetnikovac Pucić (plato Pile, Dubrovnik)
2. Zgrada Lučarica (povijesna jezgra, Dubrovnik)
3. Zgrada Nautika s pripadajućim poslovnim objektom uz sjeverozapadni kut (plato Pile, Dubrovnik)
4. poslovni prostor u prizemlju i vrt na adresi Tiha 7 (blizu platoa Pile)
5. Zgrada “Zdravstvena stanica” (Mokošica) 6.
19 čestica zemlje – Nautički centar Mokošica
7. Turističko-obiteljski objekt s pripadajućim zemljištem (uvala Janska, Banići – kod Slanog)
8. Zemljišta i objekti koji čine Žičaru Dubrovnik 9. 21 čestica zemlje u Konavlima (Čilipi)
10. Poslovni prostor i stan (centar Šibenika)
11. Zgrada u Korčuli
12. Poslovni prostor, Korčula
13. Parkiralište Iza grada (Dubrovnik)
14. Poslovni prostor (Pula)
15. Poslovni prostor (Poreč)
16. Poslovni prostori (Split, unutar Dioklec. palače)
17. Objekti i okoliš hotela Odisej (Pomena, Mljet)

interesantne stvari se nađu pretragom foruma….

samo prve 3 točke imaju 150Kn…

Jeli pesimista nakrcan dionicama Optime - Optimista ?

Jedna dokapitalizacija je uspješno prošla samo za većinskog vlasnika,ostali kako vidim su loše prošli. Da li postoji mogućnost da isto naprave i nagodinu, tako steku 95 % vlasništva nad firmom i idu na preuzimanje firme( ne znam puno o preuzimanju) ? Takvom logikom mali dioničari neće dobro proći.( neiskusan sam što se tiče dionica,pa ako netko može odgovoriti)

New Report

Close