ATLN (Excelsa nekretnine d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATLN (Excelsa nekretnine d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

A tko bi prodavao nego mali kokošari?! Danas ukupno 239 komada u 7 transakcija uz promet od niti 27.000 kn.

Ignore: KressoM, delux

pa ako bi neko imao uvid u trgovanje možda bi odkrili, da prodaju međusobno, da uplaše male, sa ovakvim transakcijama mogu dnevno izgubit par 100 kuna, da bi na kraju dobili puno puno više….[smiley1]

Ma samo nek se nastave igrati još malo dok se ne oslobodi keš iz drugih dionica, pa će letjeti perje i ovdje [smiley1]

Cist me zanima, ako bi objavili ponudu za preuzimanje , dali bi neki prosjek trgovanja u zadnja tri mjeseca, tako mi se cini. A to i nije bas nesto. Usput, gdje nam je kolega Ces, dugo ga nema ili drugi nik u funkciji?[smiley2]

Neuspjeh je prilika da ponovo pokusate mudrije. H.Ford

U Dnevniku u podne vam je bilo o cijenama poslovnih prostora u Dubrovniku koje nezaustavljivo rastu također i njihov najam

Onome tko zna čekati, vrijeme otvara vrata.

A tko bi prodavao nego mali kokošari?! Danas ukupno 239 komada u 7 transakcija uz promet od niti 27.000 kn.

Avax ja sam jedan od malih kokosara. U ovoj kataklizmi dionica je prosla dosta dobro. U cetvrtak sam je uspio prodat po 118 i te novce pretankao u HT na 332 i KODT RA na 4400. Buducnost ce pokazati da li sam bio u pravu ja kokosar ili drugi koji su ostali u bunkeru.

Quote Sakai "najvise pali svi osim ATPL"

U Dnevniku u podne vam je bilo o cijenama poslovnih prostora u Dubrovniku koje nezaustavljivo rastu također i njihov najam

I ja gledao. Kažu da je cijena iznajmljivanja porasla 30%. Ak sam dobro zapamtio najam od 40 kvadratnih metara na mjesec dana iznosi 36000 kuna. [smiley9][smiley9][smiley9]

Goran8: ” U Dnevniku u podne vam je bilo o cijenama poslovnih prostora u Dubrovniku koje nezaustavljivo rastu također i njihov najam ” I ja gledao. Kažu da je cijena iznajmljivanja porasla 30%. Ak sam dobro zapamtio najam od 40 kvadratnih metara na mjesec dana iznosi 36000 kuna. [smiley9][smiley9][smiley9]

Prava sitnica.

"The idea flow from the human spirit is absolutely unlimited. All you have to do is tap into that well."

Goran8: ” U Dnevniku u podne vam je bilo o cijenama poslovnih prostora u Dubrovniku koje nezaustavljivo rastu također i njihov najam ” I ja gledao. Kažu da je cijena iznajmljivanja porasla 30%. Ak sam dobro zapamtio najam od 40 kvadratnih metara na mjesec dana iznosi 36000 kuna. [smiley9][smiley9][smiley9]

A normalno da cijene najma idu u Dubrovniku u nebo kad se kvadrati prodaju po 6000 EUR i više. Malo tko to može platiti. [smiley2]
Je li netko računao koliko su oni toga već dali u najam jer se sjećam da se radilo o natječajima za više objekata u samoj jezgri?

Zgrada koja je u unutar zidina zjapi prazna,Nautika na Pilama je u najmu od prije a zgrada na Pilama gdje je nekad davno bio Atlas,je data DM-u ali se ni tamo ništa ne događa.Oni iz nekog razloga ne rade ništa,ali svakako vrijednost nekretnina raste,a da ne govorimo o parkingu kojim mogu ucjenjivati gradske vlasti jer parking u Dubrovniku ;a pogotovo onaj do zidina je nešto neprocjenivo.

@tetka
Sa parkingom ‘Tenis’ (mislim da je na njega ciljao tvoj post) ATLN nema nista. Parking ‘Iza Grada’ je ugovorom pod zajednickom ‘paskom sa Gradom.
DM je imao 6 mjeseci poceka za placanje najma; nakon toga ugovor ide; ako su oni poceli raditi ili ne; znaco negdje u 2.mjesecu bi trebao poceti teci najam, osim ako Ante nije nesto uprskao sa ugovorom i ovi se izvuku.
Lucarica i dalje zjapi prazna i jos ce; nema zainteresiranih jer je izbor djelatnosti zahvaljujuci vise okolnosti jako suzen i neinteresantan; bolje bi im bilo da je prodaju jer ne mogu dobiti ni 4% godisnjeg povrata na vrijednost po kojoj je mogu utopiti.
Jedino prostor na Pilama (Nautika) i u SG-u (Proto) uredno placaju najam koji i nije bas mali.
Sa zicarom i dalje ima problema koji jos nisu svi isplivali na vidjelo.
Cijena poslovnih prostora u Starom Gradu zaista skace i placa se gotovo suhim zlatom, ali se to odnosi na male, prizemne prostore. Veliki prostori na vise katova nisu u fokusu jer nisu pogodni za trenutacne ‘hit-djelatnosti’. Nemojte misliti da ATLN sa necim drzi Grad u saci; naprotiv situacija je obrnuta a i ‘naljutili’ su ih izdavanjem zgrade na pilama DM-u.[smiley8][smiley8][smiley8]

Stara kineska: Pas koji laje, nije dovoljno kuhan!

Atlas nekretnine d.d. – ugovor o zakupu poslovnog prostora

Društvo Atlas nekretnine d.d. Sv. Đurđa 1, Dubrovnik (u daljnjem tekstu: Društvo) obavještava da je dana 03. prosinca 2007. godine između Društva kao zakupodavca i društva Vlamanda sport d.o.o. Split, Put Duilova 8/B, kao zakupnika, na snagu stupio ugovor o zakupu poslovnog prostora. Predmetnim ugovorom, na rok od 5 godina, ugovoren je zakup poslovne zgrade u staroj jezgri Dubrovnika poznate pod nazivom «Lučarica».

http://www.zse.hr/userdocsimages/novosti/1542-07-ATLN_ugovor.doc

No respect

New Report

Close