ATLN (Excelsa nekretnine d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATLN (Excelsa nekretnine d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ne bih rekao da je tome tako ! Da je Sutivan imao više pomagača da d o k a p i t a l i z a c i j a ne uspije , dovoljno je pogledati strukturu prvih l0 dioničara odnosno od drugog do desetog mjesta povukli su preko 35% prava na dokapitalizaciju ! Samo Hrvatski Fond za privatizaciju imao je 11,92% prava ! Izražavam sumnju da su Oni svoja prava i iskoristili ! Zato čuvajte svoje dionice i nedajte ih ispod vrijednosti ! [smiley2][smiley2]
[/quote]
Nisam ni mislio da je Sutivan imao direktne veze , ali vidio sam puno pisama, ponuda za dokapitalizaciju,od bivših zaposlenika, znam da oni nisu uplačivali za dokapitalizaciju, također slažem se da dionice netreba sad prodati,spreman sam čekati više od godinu dana ipak je Sutivan uplatio lovu pa dionice moraju krenut,nisu tek tako bacili lovu, nešto smjeraju najvjerojatnije se čeka golf igralište na Srđu pa tek onda kreće žičara
[smiley2]

Sutivan je od Atlasa uzeo ono što mu je najvrijednije , a to su N e k r e t n i n e ! Usput je ojačao svoju poziciju na oko 85,83% i sigurno neće na tome stati ![smiley2][smiley2]

ajmo ljudi, pa nije kraj svijeta…šta ste prestali pisati, sve se ovo dalo predvidjeti…da čujem kakva su predviđanja od ponedjeljka jer do kraja tjedna znamo kako će.

Kolega, ova dionica mi nosi jedno 10 posto i dok na koei gubim dnevno po10 posto portfelja…ona se jos i dobro drzi, steta sto nje nemam vise[smiley2]

Neuspjeh je prilika da ponovo pokusate mudrije. H.Ford

Kolega, ova dionica mi nosi jedno 10 posto i dok na koei gubim dnevno po10 posto portfelja…ona se jos i dobro drzi, steta sto nje nemam vise[smiley2]

Dobro se drži ne možeš je ni prodat ni poklonit, al doći će bolji dani i za nju valjda

Sutivan je od Atlasa uzeo ono što mu je najvrijednije , a to su N e k r e t n i n e ! Usput je ojačao svoju poziciju na oko 85,83% i sigurno neće na tome stati ![smiley2][smiley2]

Da,tu vidim glavni problem…do 95 % nije puno…[smiley8]

Robin Hood:

a šta bi se onda moglo dogodit? odnosno kako to utječe na mene malog dioničara?
Hvala

ma kakav cash-r-a, 100% in

Mislim da neće baš lako skupiti 95% ako država ne da svoj dio.
Barem ne na ovim cijenama.

BAKICAAA: ” Robin Hood: ” Sutivan je od Atlasa uzeo ono što mu je najvrijednije , a to su N e k r e t n i n e ! Usput je ojačao svoju poziciju na oko 85,83% i sigurno neće na tome stati ![smiley2][smiley2] ” Da,tu vidim glavni problem…do 95 % nije puno…[smiley8] ” a šta bi se onda moglo dogodit? odnosno kako to utječe na mene malog dioničara? Hvala

Sutivan je u kratkom vremenu ostvario dva cilja : povečao udjel u firmi , dokapitalizacijom za koju se potrudio da ne uspije srušio je tržišnu cijenu.
Kako stranac nikada ne ostavlja posao nedovršen t.j. na pola puta , logičan slijed događanja je Javna ponuda ! Koja bi trebala biti po primjerenijoj cijeni t.j. puno viša od trenutno t r ž i š n e !
[smiley2][smiley2][smiley2][smiley2]

[smiley2][smiley2]ok

Kako nije puno? ATLN ima 3.335.801 dionica, što znači da im do 95% treba još preko 300.000 dionica, a to je ogroman broj ! HFP im svoje ne može prodati neposrednom pogodbom već samo natječajem, a tu će biti prilično zainteresiranih, pa je pitanje tko će to na kraju kupiti od HFP-a, i da li će HFP to upće prodavati ili unijeti u neki novi fond. Čak i da oni kupe taj udio od HFP-a (koji je 2. u top 10) dobili bi od njega samo 56.353 dionice! Da kupe i od FIME to je još samo 29.697, a kasniji udjeli u top 10 sve su manji i manji i nema šanse da javnom ponudom po ovim cijenama skupe više od 100.000 dionica, a kamo li preko 300.000 dionica koliko bi im trebalo! No, mislim da oni za sada o tome ni ne razmišljaju, kao što ni mi ne razmišljamo da im po ovim smiješnim cijenama prodajemo.
Znate li koja je prosječna cijena od kada se s ATLN trguje na burzi? 167,97 kn !!!, a promet preko 70 mil.kn. Tek toliko na znanje i ravnanje ako netko razmišlja o poklon – prodaji.

Ignore: KressoM, delux

a dobro onda, ali tko onda sada prodaje za ovaj sitniš?

New Report

Close