Atlantic kreće u kupnju ljekarni (objavljeno 23.10.2007.)

Naslovnica Forum Komentari članaka Atlantic kreće u kupnju ljekarni (objavljeno 23.10.2007.)

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Imam osjećaj da je ovaj tekst naručen, u svrhu prodaje ionako preskupe dionice.

Samo nam još on fali u ljekarništvu.

Interesira me dali će se kupovino ljekarni promijenit nešto u politici u svezi izdavanja lijekova veterinarskim ambulantama http://www.tip-tip.hr jer danas zbog novog pravilnika o lijekovima jer mi veterinari danas smo uskraćeni za izdavanje nekih humanh lijekova za kućne ljubimce.


Interesira me dali će se kupovino ljekarni promijenit nešto u politici u svezi izdavanja lijekova veterinarskim ambulantama ( http://www.tip-tip.hr ) jer danas zbog novog pravilnika o lijekovima mi veterinari danas smo uskraćeni za izdavanje nekih humanh lijekova za kućne ljubimce.

Pravo izdavanja lijekova iz humane medicine imaju samo ljekarnici. To je tako,ako se ne varam i u drugim zamljama, poglavito EU-e. U ljekarnama se ne bi smjeli izdavati lijekovi (osim vitaminskih proizvoda) namijenjeni primjeni u veterini. Prema zakonu, na veterinarski recept u ljekarni se nesmije izdati lijek tj. prodati ukoliko spada pod režim izdavanja lijekova za koje je potreban recept.Većina ljekarni će izaći u susret. Posao dr. veterine, stomatologije i humane medicine je postavljanje dijagnoze i propisivanje terapije, a posao ljekarnika je izdavanje lijekova i tu ne bi trebalo ništa mijenjati

New Report

Close