ATGR (Atlantic Grupa d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATGR (Atlantic Grupa d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 18.11.2024. u 06:54
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ATGR
51,00
13.413
263
51,00
52,00
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Zanimljivo da je Milanoviceva kandidatura podigla dionicu preko 4% sto je najveci rast u ovoj godini. Isto tako, vec iduci dan kad su se dojmovi slegli, dionica je potonula najvise u ovoj godini.

Dok god Plenkovic ima moc, Emil je miran. Nije Tedeschi naivan, pokusat ce sve da dovede Milanovica na Pantovcak, a Plenkovica zadrzi na celu vlade. Samo tesko da ce uspjet. Bit ce uskoro, oba su pala…

Ja ne prihvaćam prvi prijedlog Ramljakove nagodbe!

strasno sibme potresao i rasplakao

kako nozes tak hladno o nasem emilku i nasouj atltantici

toliko sam u šoku da me više ni potentna izvjesca ne mogu smiriti

Samo Jako, samo Aljoša, samo Vlahi ...

strasno sibme potresao i rasplakao

kako nozes tak hladno o nasem emilku i nasouj atltantici

toliko sam u šoku da me više ni potentna izvjesca ne mogu smiriti

Lijepo je vidjet da netko ipak vjeruje Emilu i njegovim izvjestajima.

Zanimljivo da je Milanoviceva kandidatura podigla dionicu preko 4% sto je najveci rast u ovoj godini. Isto tako, vec iduci dan kad su se dojmovi slegli, dionica je potonula najvise u ovoj godini.

Dok god Plenkovic ima moc, Emil je miran. Nije Tedeschi naivan, pokusat ce sve da dovede Milanovica na Pantovcak, a Plenkovica zadrzi na celu vlade. Samo tesko da ce uspjet. Bit ce uskoro, oba su pala…

Kolega, da ste barem priblizno slicno razmisljali o Todoricu…opet trosite energiju na pogresnoj temi…

Rastimo zajedno...

Kolega, da ste barem priblizno slicno razmisljali o Todoricu…opet trosite energiju na pogresnoj temi…
[/quote]

Sasvim pogresno rezonirate. Vidjet ces da je sve oko Tedeschija odlicno utrosena energija. Samo strpljenja. Kako ono kazu, nek institucije rade svoj posao. Ja bih nadodao, nek institucije rade svoj posao, parlamentarni izbori su blizu…

[/quote]

i te kako dobra tema

Evo, Miroslav Škoro se službeno kandidirao sto znaci da Milanovicu padaju šanse. Emil je sve nervozniji, bit ce zanimljivo pratit dionicu kako ce Milanovicu sanse padati.

Pogotovo vidimo da polako bjezi iz Hrvatske, cak je i klub prebacio u Ljubljanu.

Sve se pokušava ne bi li se kupilo ispod 1.200, ali mislim da neće biti ništa od toga, druk oko Milanovića je jedostavno potpuno nebitan za ovu firmu.
A poslovanje sve bolje …

Sve se pokušava ne bi li se kupilo ispod 1.200, ali mislim da neće biti ništa od toga, druk oko Milanovića je jedostavno potpuno nebitan za ovu firmu.
A poslovanje sve bolje …

Politicki rizik u trokutu Milanovic-Plenkovic-Tedeschi mozda trenutno nije velik, al Emila svakako treba drzat na oku…

brojimo sitno do divke

SKDD: Obavještavamo vas da je izdavatelj društvo ATLANTIC GRUPA d.d. obavijestilo SKDD d.d. o promjeni iznosa za isplatu dividende. Naznačeni iznos dividende iz dobiti u 2015., 2017. i 2018. godini mijenja se i izmijenjen glasi „27,81“ HRK. Naznačeni iznos dividende iz dobiti u 2003. i 2004.godini mijenja se i izmijenjen glasi „4,19“ HRK.

sjela para

mašala

New Report

Close