Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATGR | 51,00 | 13.413 | 263 | 51,00 | 52,00 | 0,00% |
Što se nekome valjda ne sviđa?
Ali sve je nešto opet počelo padati, da li zbog situacije oko vlade ili što.
Kažu ATGR u najboljem položaju od svih, izloženost nije velika i to isključivo za robu što će se naplatiti s tek minimalnim otpisima!
Ako ovo upali, mogle bi stvari napokon krenuti s mrtve točke. Hrabar potez, ali Argeta jest kraljica pašteta.
Sutra u emisiju o hrvatskim premijerima u 9 navecer na HTV1 govorit ce se o odnosu Milanovica i Emila. Politicki rizik na ovoj dionici postaje sve veci. Sta rade mirovinki fondovi? Hoce li opet biti ista prica kako ATGR ima mali udio u ukupnoj imovini fonda?
Da ostane zabilježeno.Pa ćemo vidjeti rezultate.
blok na 960, to je veća cijena od IPO-a
I još nešto što sam primjetio,rast cijene dionice u zadnjih godinu dana 2,17%, a u zadnjih 6 mjeseci 22,54%
Izvor: MojeDionice
Previdom propustih sasvim solidan rast iako sam je ima na nišanu skoro 4 mjeseca. Nemam pojma zašto sam oklijevao sa kupnjom. U biti znam, radi todex situacije.
Nije nikakvi nagovor na akcije u vezi kupoprodaje. Samo moja propuštena prilika da uđem još niže.Imam mali postotak ovih dionica.
Jedna od rijetkih tvrtki sa stabilbim rastom i ozbiljnoscu… povecava prihode, marzu, dug pada, konjunktura u gospodarstvu… kad vidim kakve sve kvazi tvrtke se vrte po burzi