ATGR (Atlantic Grupa d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATGR (Atlantic Grupa d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 10.11.2024. u 20:46
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ATGR
52,00
57.725
1,110
51,50
52,50
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

lijepo….

http://www.seebiz.eu/atlantic-grupi-odobreno-preuzimanje-foodlanda/ar-103358/

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

veliko priznanje :

http://www.instore.hr/newsarticle/newsarticle/Atlantic-Grupa-nagradjena-za-uspjesno-upravljanje-

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

Što se događa s ovom dionicom? Od kolovoza prošle godine konstantno pada s povremenim blegim trzajima prema gore. To je sad već skoro šest mjeseci. Ja je imam značajno u portfoliu pa sam zvao brokera da ga pitam što je s Atlanticom. Kaže da bi ih tečajne razlike (Rusija, Srbija…) mogle prilično pogoditi i da zbog toga dionica pada. Može netko komentirat?

Ja ne prihvaćam prvi prijedlog Ramljakove nagodbe!

Pa dinar srpski u odnosu na kunu i nije nesto puno pao…rublja je ali ukupni prihodi Atlantica na ruskom trzistu su oko 6% tako da nema velikog utjecaja.

Po meni ima vise dobrih od losih stvari.

Što se događa s ovom dionicom? Od kolovoza prošle godine konstantno pada s povremenim blegim trzajima prema gore. To je sad već skoro šest mjeseci. Ja je imam značajno u portfoliu pa sam zvao brokera da ga pitam što je s Atlanticom. Kaže da bi ih tečajne razlike (Rusija, Srbija…) mogle prilično pogoditi i da zbog toga dionica pada. Može netko komentirat?

U godinu dana je euro ojaćao prema dinaru 4,25%, dok je ojacao prema kuni isto nešto sitno tako da je to vrlo mali gubitak koji ne čini nikakvu značajnu stavku. Rusija kupuje vecinom vodu i djecje stvari koje u sebi imaju veću maržu koje mogu kompenzirati (u manjoj mjeri naravno) pad rublje. Dionica pada jer nema previše potražnje za njom, pa mali u strahu prodaju iako se samo poslovanje uopće nije pogoršalo. Strpljivi biti

Tu s financijskim izvješćem ne treba brinuti…jedino su market makeri na
godišnjem, to nije dobro….sad će se pokupiti što ima, a kad izađe izvješće..
/ ne brane cijenu s razlogom kupnje od strane zainteresiranih investitora /.
p.s. sića u portfelju radi praćenja

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

Rusija ima udio od tek 5% u ATGRovoj prodaji tako da ne bi smjela puno utjecati na rezultate, za razliku od nekih drugih dionica. Srpski dinar je kolega alias dobro proanalizirao.

Na pozitivnu stranu zbog nize cijene goriva ATGR bi koji milijun kuna mogao ustedjeti na goricu tako da mislim da ce se negativni efekt tecaja i pozitivni efekt goriva ponistiti.

...

kad objavljuju izvješće?

24.2 piše na njihovim stranicama (barem je pisalo do neki dan)

evo javili se malo.

http://zse.hr/default.aspx?id=56174

Ovo je dobar predznak. Javno hvalisanje. A imaju i pravo. Prva tri kvartala odlična, biti će i zadnji i još hvalisanje sa novim akvizicijama. Kupujem dok još ima jeftino.

Ne nagovaram nikoga na ništa.

lp,

atgr-tuho-adpl-jdgt-thnk-koei-rivp

prošle godine kad su u veljači također pozvali na prezentaciju za investitore, izvještaj je bio vrlo dobar , čak bih rekao odličan . a kad pozivaš nekoga , nećeš ga pozivati kad je nešto loše, nego kad je dobro.

New Report

Close