ATGR (Atlantic Grupa d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATGR (Atlantic Grupa d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 13.11.2024. u 06:48
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ATGR
52,11
938
18
52,00
52,50
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

malo individualaca kupilo, većinom fodovi.

zato su i napucavali cijenu cijelu godinu plus objavljuju prije par dana kupnju nekog nepoznatog srpskog brenda,da bi mogli mirovincima po ovoj cijeni uvaljat a da se nitko ne buni jer je kao diskont.

ni na jednoj dionici nema više insajderskog trgovanja nego na atgr

Some people get rich studying artificial intelligence. Me, I make money studying natural stupidity

stoji , osim nepoznatog Srpskog brenda .
upravo se vratio sa 4-dnevne biciklisticke ture po Kotorskom zaljevu , Bakina tajna se prodaje u SVIM super marketima . sa premijum cjenom i US organic certifikatima .
Ima buducnost

stvarno su uvaljali mirovincima cca 38%, a kako se onda zove ‘uvaljivanje’ ostalim fondovima (i stranim) koji su kupili cca 58% ukupne količine

Ma ovo je najperspektivnija dionica, ne bojim se uopće za njihovu budućnost…konstatntno dokupljujem, skupio sam trocifren broj komada, i nastavljam dalje!

koliko znam atgr se useljava na 4 kata u novom vmd neboderu na strojarskoj.

Vjerojatno izlazi EBRD što baš i nije obećavajuće.
Osim ako kupac ne bude zanimljiv investicijskoj javnosti.

lp

Možda im je ATGR ostao neke pare dužan kad su nedavno ušli u dio uredskih prostora na EUROCENTRU.

[emo_smijesak]
[/quote]
[/quote]

Da ide u neboder VMDove zgrade, isto tako EBRD je otišao s 3 kata EUROCENTRA na 5 kat a prostor u kojem je bio EBRD integrira se i useljava ATLANTIK. Radovi finalizirani.

NOVAC JE SAMO SREDSTVO POMOĆU KOJEG SE ZADOVOLJAVAJU POTREBE

gazda vaso iz foodland je bio u problmima jer ima 15 milja eura kredita ,a promet pada.brend bakina tajna je poznat samo u srbiji i crnoj gori a znaš kako je teško izgraditi sada brend pored stranaca,pa će uložiti milijune da nešto prodaju u hrvatskoj i sloveniji,bih. mislim da im ta akvizicija nije bila potrebna,ali pepermint boysi valjda znaju.ja bi na njihovom mjestu okrupnio konditorsku industriju u ex-yu oko soko-štarka.ima odličnih firmi sa dobrim tržišnim udjelom i dobrim brendovima kojima samo treba dobra polica u supermarketima i distribucija,što atlantic dobro radi.

stoji , osim nepoznatog Srpskog brenda .
upravo se vratio sa 4-dnevne biciklisticke ture po Kotorskom zaljevu , Bakina tajna se prodaje u SVIM super marketima . sa premijum cjenom i US organic certifikatima .
Ima buducnost

Some people get rich studying artificial intelligence. Me, I make money studying natural stupidity

http://danas.net.hr/novac/poznato-pice-s-nasih-prostora-pomelo-vodece-svjetske-brendove

E da se još zna te brandove marketinški iskoristiti

da li ovdje slijedi odbijanac ?

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

Negativan utjecaj Rusije odraziti će se na rezultate.
S druge strane još veći negativan utjecaj mogao bi ATGR imati iz Srbije, koja sudjeluje sa udjelom u prihodima gotovo kao i Hrvatska. Tamo je nastupila recesija a očekivanja su da će se recesija nastaviti i dalje sa ne malim padom.

Zato mi je očekivan izlazak DEG-a i to po cijeni manjoj od burzovne što dovoljno govori o svemu.

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

uz to , ovaj pad se savrseno uklapa – tehnicki gledano u graf od 6 2013 . dali ce pasti ispod linije otpora – vidjet ce mo

zrelo za skok

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

New Report

Close