ATGR (Atlantic Grupa d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATGR (Atlantic Grupa d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 14.11.2024. u 06:35
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ATGR
51,58
11.966
232
51,50
52,00
-0,96%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

http://zse.hr/userdocsimages/novosti/7RjWFUT17GNv2MwokLy0fQ==.pdf

Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju. Moje računice i razmatranja mogu biti netočni i nesuvisli, stoga se nikako pri mogućim investicijskim razmatranjima nemojte oslanjati na njih.

a tko je kupio ak se smije znat da nečekamo dva dana [emo_smijeh]

Vlada je preuzela neke vrlo tajne dionice , ali piše iz prometa, onda nisu ove, da nisu Pepermint boysi

Koliko vidim, prijavljene su OTC transakcije u ukupnoj količini od 207.173 kom.

[i]"Reality is a cloud of possibilities, not a point."[/i]

http://www.intercapital.hr/upload/Atlantic%20Grupa%20ABO%20Announcement%20(Priop%e6enje).pdf

a da nije sestra lada izašla? on ima količinu,195 k.

moguće…

Ignore: KressoM, delux

Protrgovano 207,173 komada odnosno 6.2% kompanije ! kaze IC da je potraznja bila 70% veca od ponude wow !

cijena 925kn ocekivano diskont na toliku kolicinu, no vijdet cemo kako ce ova nasa burza reagirati. je li intercapital vec objavio knjigu naloga kako su najavili da ce? ne mogu ju naci nigdje.

HaoRen, 27.11.2014. u 10:46
Sretni smo što smo uspješno proveli Transakciju na zadovoljstvo našeg klijenta i investitora na tržištu kapitala, posebice jer očekujemo značajno povećanje likvidnosti dionica Atlantic Grupe nakon ove Transakcije. Nadalje, bitno je za naglasiti da je u alokaciji sudjelovalo 22 ponuđača, te da je preko 1/3 svih ponuda pristiglo od strane vodećih međunarodnih fondova za ulaganja u tržišta u nastajanju i razvoju.

...

Potražnja veća 70% od ponude i 925kn diskont na toliku količinu ne idu u istu rečenicu [emo_zacudjen]

Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju. Moje računice i razmatranja mogu biti netočni i nesuvisli, stoga se nikako pri mogućim investicijskim razmatranjima nemojte oslanjati na njih.

Ko-Ko- da . DEG smanjio ispod 5 % . sve pise

kupnja na 980 prodaja na 960 ?

Iz ove dražbe se da zaključiti da su investitori strani i domaći za ovu dionicu spremni platiti 900 kuna. Olakotna okolnost je da ATGR postiže dobre rezultate i u recesiji, otegotna okolnost je da je na tržištu puno jeftinog novca. Sve u svemu: nit smrdi,nit miriši.

opet peprmint boysi uvaljuju mirovincima.jel to dogovoreno na ručku milivanili,dj dojč,svinjiša savetnik,kumče oćalinko. svaka sličnost sa stvarnim likovima je namjerna i očita.

Some people get rich studying artificial intelligence. Me, I make money studying natural stupidity

DEG smanjio vlasnički udio u Atlantic Grupi

deg izašao sa 6%, ne znam zašto ovu transakciju zovu ABO,kad je kupoprodaja.

Some people get rich studying artificial intelligence. Me, I make money studying natural stupidity

New Report

Close